|
 | | |
| Autor | Správa |
rAse
 Užívateľ
 Založený: 15.03.2009 Príspevky: 54
 | Zaslal: Pi 08.07.11 12:10 |   |
Zdravim ,chcem si z freehostingu dat wp stranku na hosting cez websupport, ked som prechadzal z jedneho freehostingu na druhy, len som skopiroval cez ftp vsetko, dal exportovat databazu, na dalsom som vytvoril databazu logol sa do phpmyadmin, databazu vymazal a dal import tej vyexportovanej. Ked to chcem urobit na websupporte tak ma automaticky odhlasi v phpmyadmin ked zmazem databazu a nemozem si naimportovat inu.
Moc sa v tom orientovat neviem, skusal som nieco googlit ale zatial nic co by mi pomohlo.
Ak by sa to dalo nejako jednoducho vyriesit bol by som rad.
Vopred dakujem  |
| |
   |
 |
don jebot
 Užívateľ
 Založený: 03.04.2008 Príspevky: 3453 Bydlisko: Trnava
 | Zaslal: Pi 08.07.11 12:16 |   |
normalne si spusti instalaciu wordpresu, vytvori sa ti DB pre WP asi si mazal schemy ... potom importni file, pozor ak si menil domenu musis trochu upravit exportovany file ... |
_________________ Hmmm .... Hrošíček ... [Homer] | |
  |
 |
rAse
 Užívateľ
 Založený: 15.03.2009 Príspevky: 54
 | Zaslal: Pi 08.07.11 12:26 |   |
takze mam dat do ftp instalacku wordpressu vytvorit databazu, a dat import ? ale vtedy mi napise ze can't access, a co tam mam zmenit ? lebo predtym mi to slo normalne len tak, ze som to tam nakopiroval, importol databazu, nemusel som nic menit a slo to |
| |
   |
 |
don jebot
 Užívateľ
 Založený: 03.04.2008 Príspevky: 3453 Bydlisko: Trnava
 | Zaslal: Pi 08.07.11 15:48 |   |
nie skopiruj woprdpress , cez websuport admina vytvor databazu , nastiv stranku wordpress ti ohlasi ze nemas vytvoreny konfiguracny subor > das next vypita si odteba prihlasovacie udaje do DB , tie zadas next ... az vytvoris blog a az potom importnes subor, ak si vsak menil aj domenu treba tomu prisposobit ten exportovany subor .. |
_________________ Hmmm .... Hrošíček ... [Homer] | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |