IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @132
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Tento Feel Good

Nová jemnosť toaletného papiera. Zbierajte body a získajte odmeny. www.tento.sk

Náhradné diely pre Peugeot

Výhodne, z najväčšieho vrakoviska na Slovensku hneď za Bratislavou. autolandia.sk

Auto od PROFI CREDIT

Využite rýchlu bezúčelovú pôžičku a vyhrajte nové auto ŠKODA Fabia ! www.proficredit.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Prestavby bytov v Bratislave.

Kompletné rekonštrukcie bytov a bytových jadier v Bratislave. 100% kvalita. www.stavajte.sk

Winfast DTV2000h 50% CPU

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: Ne 18.05.08 12:58Odpovedať s citátomNávrat hore

mam problem. TV karta mi vytazuje procesor na 50% (bud jedno jadro na 100%, alebo rozklada zataz na obe jadra, a vzdy je cele cpu do 50%).
procak vytazuje konkretne riadiaca aplikacia pre tv kartu (proces DVBTAB.exe v spravcovi uloh). co je divne, je ze mi niekedy nevytazuje, a cpu ide 1-3% cize bezi ako ma. pred casom som si zalozil aj temu tu na fore s tymto problemom, no uz som ju nenasiel kde som napisal riesenie, ktore uz ale neplati. tym riesenim bolo po nainstalovani PVR2 znovupreinstalovanie zvukovej karty, co to opravilo. teraz to ale nerobi nic, skusal som rozne preinstalovavanie, ci uz aplikacie, ovladacov tv, alebo zvukovky, v roznom poradi a stale nic..
zvlastne je naozaj to, ze niekedy to nerobi. v poslednom case ale vzdy...
tak poradte mudre hlavy, co s tym. samozrejme ovladace mam posledne, aj verziu PVR2... Pouzivam Vistu Ultimate 64bit.

Zostava:
MB: P5B Deluxe; CPU: E6420; RAM: 4x1 GB 800MHz Vitesta; VGA: XPV x1950 Pro + Accelero S1; HDD: WD 640GB; DVD: LG H30N; TV: Leadtek DTV2000H; Case: CM Centurion 532; LCD: HP w2207; PSU: Corsair VX450W; AC Freezer 7 Pro+Noctua NF-P12;

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: Ut 08.07.08 19:22Odpovedať s citátomNávrat hore

takze som to po relativne dlhej dobe (od viacon?? ) vyriesil.
za vsetko moze ten sprosty NERO 8. jeho integrovane indexovanie, alebo media library (ci ako sa to vola). tato sprostost sposobuje uplne vytazenie jedneho jadra cpu, a nepomoze ani odinstalovanie nera. musel som postupovat podla navodu jedneho NEMENOVANEHO (najvacsieho masirovaca svojho ega) ako odstranit tieto nezmyselne casti nera z pc.
takze ak mate podbny problem, tak bud neinstalujte tieto sucasti, alebo nero 8 vobec (a dajte si nejaky free malinky sikovny soft na palenie)

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď