IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @132
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Bazarmania.sk

Vyskúšajte nový prehľadný inzertný portál od tvorcov Pricemanie. www.bazarmania.sk

WinFast DTV1800 H - Nejde Digital

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Emil
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.02.2008

PríspevokZaslal: St 13.02.08 16:47Odpovedať s citátomNávrat hore

Vlastnim prave tuto kartu "WinFast DTV1800 H Media Center Edition pro WinVISTA" a neveim na nej rozchodit DTV, pouzivam dodavany soft WinFast a neveim to nastavit a chytit, pretoze v tych nastaveniach nieje Slovensko iba pre analogove prijimanie
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Emil
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 13.02.08 16:48Odpovedať s citátomNávrat hore

Neveim ako na to prosim poradte mi, signal tu urcite je lebo na inek karte to ide. (Som v Bratislave)
Dakujem
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: Pi 15.02.08 15:43Odpovedať s citátomNávrat hore

rozdelil som prispevky, kedze to nemalo vo vseobecnych informaciach co hladat. k veci.
akoze ti nejde? neda sa naladit, alebo nejde prepnut... ak nejde naladit. si si isty ze mas dostatocne kvalitny/silny digitalny signal, mas dobru antenu, a mas dobre pripojene kable?

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
Ivo Mašek
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 15.06.2005

PríspevokZaslal: Po 18.02.08 10:45Odpovedať s citátomNávrat hore

citácia:
pretoze v tych nastaveniach nieje Slovensko

Zkus nastavit buď Česko, nebo Polsko.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Emil
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 19.02.08 10:27Odpovedať s citátomNávrat hore

Prepnut na mod DVT mi ide, ale nechiti ziadny signal a skusal som dat aj priamofrekvenciu 834MHz a nic. Skusal som to aj s druhov kartou a s tou to islo, tak som skusal vymienat aj anteny , ale stale nic Ci je dostatocne silny signal ? Asi hej ked som ho chytil na inej karte na 100%. Kable mam dobre pripojene, analog mi funguje.
A neviem preco ak dam hladat v mode DTV tak mi niekedy akokeby karta prestane fungovat a stale mi to sumi a uz nechyti ani FM radio ani analog, ktore tam predty isli a neda sa to nijkako odstranit iba odinstalovanim a znovu nainstalovanim, tak dufam ze ta karta je v poriadku.
Skusal som zadat aj ine krajiny, ale aj tak mi to neslo
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ut 19.02.08 10:35Odpovedať s citátomNávrat hore

skus kuknut tento clanok ci ti nepomoze
kód:
http://www.zive.sk/default.aspx?textart=1&article=272970
dominicque
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.09.2007

PríspevokZaslal: Ut 09.02.10 21:03Odpovedať s citátomNávrat hore

ahojte, mám tiež problém s TV kartou WinFast DTV1800H. no problém spočíva v tom, že obraz mi ide normálne (analog), no nejde mi zvuk. Skúšal som už naozaj všetko pozrieť a aj som dával pôvodné nastavenia, no nepomohlo to. V praxi však, keď si pustím nejakú MP3, tak mi zvuk ide. Len keď pozerám nejakú TV tak obraz mi ide, len mi nejde zvuk. Viete mi poradiť, v čom robím chybu alebo na čo sa mám znovu pozrieť ? Tú kartu som požičiaval aj jednému kamošovi a on mi vravel, že mu išla (aj obraz, aj zvuk) a mne nejde.. fakt neviem prečo. Mám legal Win XP Prof.

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 27.12.2007

PríspevokZaslal: Ut 09.02.10 22:07Odpovedať s citátomNávrat hore

Kartu musíš prepojiť káblikom so základnou doskou (CD-IN), používa sa rovnaký káblik ako na prepojenie CD-ROM, potom si skontroluj či máš nastavené vo Winfast vstup CD-IN. Skontroluj si aj v nastaveniach zvuku, či nemáš stlmený CD-IN (ak máš káblik nahodený).
rotvik
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.02.2010

PríspevokZaslal: St 17.02.10 12:16Odpovedať s citátomNávrat hore

som zo zvolena. ako zmenili vysielanie z Banskej Bystrice tak aj po prestelovani anteny mi na pc , win fast dtv ide len stv3. pred tym som chytal vsetky ktore vysielali. co je pricina?
prandof
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 27.12.2007

PríspevokZaslal: St 17.02.10 17:33Odpovedať s citátomNávrat hore

Dal si vyhľadať stanice nanovo ?
rotvik
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.02.2010

PríspevokZaslal: St 24.02.10 15:37Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak dostal som odpoveď že izbová anténa nestačí na chytanie dtv z nového vysielača z b.b. chytám stv3 a tá ešte ostala vysielat zo "Stráží" vo zvolene, tam stačí aj izbová anténa. Tak riešením by mala byť kvalitná anténa otočena o 180stupňov na b.b. ešte dom neskúšal. Má s tým niekto skúsenosť? Ináč na televízore mi to ide aj na izbovú.
Zaslať odpoveď