IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @131
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hľadáte CRM softvér?

SunSoft.CRM • množstvo funkcií • možnosť individuálnych úprav • výhodná cena crm.sunsoft.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Dajte zbohom celulitide

S novinkami radu NIVEA Q10 plus môžete hodiť celulitídu za hlavu. www.NIVEA.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Windows XP x64-bit a vše okolo něj

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
sony898
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.04.2010

PríspevokZaslal: Pi 14.01.11 21:11Odpovedať s citátomNávrat hore

To je oem verzia ktoru si dal link ale diki za radu. A mne je jedno kolko dam lebo za win lebo to mam bez dph a aspon na 6rokov takze chcem co najlepsie aby to slapalo
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
yerxo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.01.2012

PríspevokZaslal: So 14.01.12 2:03Odpovedať s citátomNávrat hore

caute prosim potreboval by som poradit ... kupil som novu matinu dosku s integrovanym procesorom a grafikou napojil som svoj HDD a dvd mechaniku a pri instalacii windowsu ked sa dostanem na 4 bod instalacia windowsu pri 34 minute mi vyhodi modru obrazovku a pise neaku chybu a vobec neviem v com je ta chyba prosim aby ste mi poradili
jtbs
Moderátor
Moderátor

Založený: 18.10.2009

PríspevokZaslal: So 14.01.12 3:04Odpovedať s citátomNávrat hore

tu chybu nam sem napis alebo vloz screen, podla nej je moznost identifikovat problem

>>> We salute the rank, not the man!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
yerxo
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 14.01.12 15:45Odpovedať s citátomNávrat hore

modra obrazovka a napisane ze system nemohol pokracivat v instalacii aby nedoslo ku poskodeniu PC nieco take
jtbs
Moderátor
Moderátor

Založený: 18.10.2009

PríspevokZaslal: So 14.01.12 16:46Odpovedať s citátomNávrat hore

aka je to konkretne doska? Mozno je tam problem s kompatibilitou so starsim windowsom, resp s x64 verziou, mozno nedostatok ram pamate..napis nam viac. Kolko tam mas RAM?

>>> We salute the rank, not the man!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
yerxo
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 14.01.12 17:48Odpovedať s citátomNávrat hore

doska je cisto nova http://www.alza.sk/asus-e45m1-m-pro-d276134.htm mam tam 2x2gb ram nieco mi kamarat povedal ze je problem ze instalujem windows 32 bitovy ja sa do toho skoro vobec nerozumiem
pacifix
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.04.2012

PríspevokZaslal: Št 19.04.12 10:14Odpovedať s citátomNávrat hore

zdravim,,
mam taky problem,ze moja znama nejakym nedopatrenim nieco podklikala a vsetky ikony z pracovnej plochy je dalo na pracovnu listu (tam kde su hodiny,atd) a nemozem prist na to ako to dam naspat.pracovna plocha nefunguje nejde mi na nej rightclick a ani oznacenie tym sposobom ze kliknem LT a taham,proste nejde nereaguje.potrebujem vratit pracovnu plochu tam kde ma byt a dat ju z listy prec(v liste vytvorilo nazov pracovna plocha a v nej je vsetko co bolo na pracovnej ploche)neviem si rady prosim o pomoc
Zaslať odpoveď