IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @129
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vyhraj Lego Duplo každý deň

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte! Je to tak jednoduché! www.duplo.lego.com

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Dajte zbohom celulitíde

S novinkami radu NIVEA Q10 plus môžete hodiť celulitídu za hlavu. www.NIVEA.sk

Pridaj sa a vyhraj iPad

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Zarobte si vyplnením ankety na internete www.marketagent.com

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

windows programi cez wine

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
jumich
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.07.2005
Vek: 33

PríspevokZaslal: Št 30.08.07 21:40Odpovedať s citátomNávrat hore

takze mozte sem napisat ake windows programi ste rozbehali pod linuxom?

najviac ma zaujimaju napr imgburn, total commander (krusader mi nesedi), dvd decrypter,

a celkovo ake.

thx

Comp: CPU: AMD Athlon X2 4400+ (Brisbane) @ 2,8 Cooler: Cooler Master HyperTX MB: Asus M2N SLI Deluxe RAM: 4x1 Gb A-Data Vitesta EE 800 MHz Cl 4 VGA: Gigabyte AMD Radeon HD6850 OC HDD: WD6400AAKS, 2x WD2500KS DVDRW: Asus DRW-24B3LT, Asus DRW-1814BLT CASE: Cooler Master Elite 330, 2x Xilence 120fan PSU: Corsair CX600 V2 LCD: 23" LG LED IPS236V Notebook: Asus K50IJ series - Intel T5870, 15,6 HD/LED, 320 gb hdd, 3gb ram, intel 4500... Print: Samsung ML-1640
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
javo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.07.2006

PríspevokZaslal: Št 30.08.07 21:52Odpovedať s citátomNávrat hore

ja osobne neemulujem nic len Internet Explorer aby som mohol testovat stranky aj v nom
ak sa ti na nepacia programy ako perfektne k3b na napalovanie, krusader na spravu suborov (ak ti nesedi skus iny je ich kopa) tak uz neviem co emluacia je podla mna to najhorsie riesenie

// inak som este nekedy rozbehal qip_8000_portable ale hned na to som zistil ze pidgin je lepsi ako naemulovany qip

Čestný člen
Čestný člen

Založený: 17.10.2006

PríspevokZaslal: Št 30.08.07 22:31Odpovedať s citátomNávrat hore

pspad, skusal som aj photoshop ale ten nastartoval asi po troch minutach a pri otvoreni noveho dokumentu padol tiez myslim ze nema vyznam emulovat a lepsie je najst nejaku alternativu.

Zaslať odpoveď