| Autor | Správa |
Gifty
 Užívateľ
 Založený: 07.10.2008 Príspevky: 69
 | Zaslal: Ut 30.12.08 14:16 |   |
cawte,mam taky problem ked si chcem pozriet niaky film ce windows media player tak mi ide iba zvuk ale obraz nie mozete mi pls poradit ? |
| |
  |
 |
don jebot
 Užívateľ
 Založený: 03.04.2008 Príspevky: 3453 Bydlisko: Trnava
 | Zaslal: Ut 30.12.08 14:43 |   |
|
  |
 |
Vladio
 Skúsený užívateľ
 Založený: 28.08.2007 Príspevky: 1664 Bydlisko: Nová Baňa,SVK
 | Zaslal: Ut 30.12.08 14:48 |   |
Hej stiahni kodeky (napr. ffdshow), alebo nejaký novší prehrávač (VLC Player) |
_________________ I ♥ ⌂ ♪ | |
  |
 |
Qpkqkma
 Užívateľ
 Založený: 02.09.2007 Príspevky: 5328 Bydlisko: Žilina Vek: 19
 | Zaslal: Ut 30.12.08 14:56 |   |
Skôr novší prehrávač, WMP má fakt žalostné možnosti oproti VLC alebo KMP. |
_________________ Station: HP G62-450EC - Intel Core i3 350M, AMD HD6370 512MB, 3GB DDR3 RAM, 500GB WDC 5400rpm, 15.6" 1366x768
Equipment: Lexicon Aplha, AKG K450, HTC Desire S, Xbox 360 250GB - iXtreme LT+ 2.0
I dream. I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it.
I’m the outsider, looking in. | |
     |
 |
vretenicka
 Užívateľ
 Založený: 22.03.2010 Príspevky: 37
 | Zaslal: Po 22.03.10 16:51 |   |
som tu spravne konecne mam problemy z windows media player nejde mi windows media player ani ho nenacita a ked stiahnem druhy tak sa mi neda nainstalovat pomoze niekto pls? |
| |
  |
 |
crom
 Užívateľ
 Založený: 20.08.2009 Príspevky: 184 Bydlisko: Nitra
 | Zaslal: Po 22.03.10 16:57 |   |
Aký máš Operačný systém? (XP, Vista, 7 - Service Pack 1, 2, 3)
Čo si robila predtým než ti to prestalo ísť? (niečo si inštalovala, odinštalovala, nejaké kodeky-kodek packy, ovládače)
Akú verziu Windows Media playeru máš a aký si sťahovala?
Žiadne video ti nejde prehrať alebo len niektoré?
Ak len niektoré, aké videá to sú? (AVI, MP4, MKV, WMV..)
Potrebuješ nutne používať Windows media player? AK nie nainštaluj si nejaký alternatívny napr. VLC.
Skús prebehnúť PC CCleanerom |
| |
  |
 |
vretenicka
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 22.03.10 17:03 |   |
ja potrebujem media player lebo nato som zvyknuta a neviem ono to raz prehra a raz to musim spustat tak ze dam tam run to administrator aby mi ho spustilo ale uz mi nejde ani tak a neviem aky je to media player kolko rocnik ale stahovala som 12 to je asi nove nie?mam vistu 32byt
nemam ho odinstalovat?ale co ked potom nebudem vedt nainstalovat ten dalsi ked sa nebude dat nainstalovat nevim
a cleener boze chran to ne ja som to nainstaloval a aj isel ten cleener ale potom my nesiel notebook a musela som ist k znamemu nech mi to zriesi ale on uz tuna neni
prosim porad neco |
| |
  |
 |
crom
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 22.03.10 17:15 |   |
Ukludni sa a nebuď hysterická. Neinštaluj si žiadny WMP12 nechaj si WMP11. Najprv vypni UAC (to sú tie hlášky čo musíš stále potvrdzovať) Po vypnutí UAC už nebudeš musieť klikať na spustiť ako správca.
Postup ako vypnúť UAC: Štart - Ovládací panel - Používateľské kontá - Zapnutie alebo vypnutie kontroly používateľských kont - odškrtni: Použite kontrolu používateľských kont aby ste mohli lepšie chrániť Váš PC - klikni na OK a reštartuj PC.
Keď sa ti po reštarte spustí PC. Skús prehrať tie problémové videá. AK to nepôjde. Klikni na video čo ti nejde prehrať pravým. tlač myši - Vlastnosti a v časti Typ súboru budeš mať niečo napísané. To niečo sem potom napíš. |
| |
  |
 |
vretenicka
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 22.03.10 17:17 |   |
dobre ja ti zatial dakujem ale nevim ci to zvladnem lebo sem v uk a mam anglicku vistu v is ale pokusism sam
no zvladla som to ale mala som to vypnute ti si ma asi zle pochopil ja som zao nato klikala predtym lebo inac som media player spustit nevedela a na druhych som to nemusela pouzivat ani mi to nevyskakovalo
robila som to iba preto ze mi to spustilo program ale uz nejde ani tak |
| |
  |
 |
Ďuri
 Administrátor
 Založený: 11.08.2007 Príspevky: 3785 Bydlisko: Brno
 | Zaslal: Po 22.03.10 17:24 |   |
crom
To nemyslis vazne...? Windows sa konecne trosku umudril, pridal aku-taku ochranu po vzore *nixu a ty jej to radis vypnut? Mne je to jedno, ale preco asi je potom tolko zavirenych PC...
vretenicka
Ukludni sa, a odpovedz na vsetky cromove otazky, ktore su par prispevkov vyssie. Skus trosku rozmyslat, ked pises prispevok. To, ze napises "nejde", nam nic nepovie a nemame ti ako pomoct. Takze znova - ked kliknes na ikonku WMP, co presne sa deje? Ked otvaras nejake video, co presne sa deje? Atd, odpovedz na to, co sa ta pytal crom.
A skus oddelovat myslienky bodkami a ciarkami, lebo sa to tazko cita. |
| |
    |
 |
vretenicka
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 22.03.10 17:30 |   |
dobre dakujem za pochopenie ale prepacte ospravedlnujem sa za pravopis a tak dalej tak ked normalne kliknem na ikonu tak sa mi zacne krutit pri misi akoze nacitava ale potom zrazu to skonci a program sa ani neotvori nieze by nieco prehral ja ho neviem ani otvorit zato pouzivam ten run as administrator a to same aj na ploche kliknem na film ze chcem prehrat a ono iba kruti anic ani sa neotvori media player a ja mam ten media player rada a som zvyknuti nanho tak som stoho znicena lebo vsetky subori otvaram teraz raz tam raz tam
a uz teraz ho nevim vobec otvorit
a prepac te za pravopis ja som povodom madar tak neco my ujde alebo mam chybu ospravedlnujem sa |
Naposledy upravil vretenicka dňa Po 22.03.10 17:34, celkom upravené 1 krát. | |
  |
 |
crom
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 22.03.10 17:33 |   |
Ďuri: Z hektického vyjadrovania vevericky usudzujem, že jej je UAC na figu.
Keby totiž išla spustiť program, ktorý jej zavíri PC aj tak by UAC potvrdila, lebo ani netuší na čo to je.
UAC som jej však poradil vypnúť kôli tomu, aby som zistil či práve v UAC nieje chyba pri prehrávaní nejakých tých videí (nakoľko písala, že niektoré musí spúšťať ako správca).
vevericka: skús vypnúť to UAC a uvidíš čo to povie. Určite by som však prebehol PC CCleanerom. Ako dlho už máš Vistu nainštalovanú? |
| |
  |
 |
vretenicka
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 22.03.10 17:37 |   |
ja mam vistu ako som kupila laptop to je uz 2,5 roka ale nemam zadnu akoze na discu akoze rezervu vis
a to mam vypnute to UAC
A ja mam ten tuneup stim my to zvykli cistit ale teraz nevim ja ako neviznam sa do toho
a nemala by som to odinstalovat a naistalovat novy? |
| |
  |
 |
crom
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 22.03.10 17:42 |   |
UAC si vypla a videá prehrávať stále nejdú? Tak spusti tuneup, a vyčisti PC |
| |
  |
 |