IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @128
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neobmedzený Magio Internet

Bez poplatku za zriadenie a modem plus prvých 100 dní máte úplne zadarmo ! Telekom.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Náhradné diely pre Peugeot

Výhodne, z najväčšieho vrakoviska na Slovensku hneď za Bratislavou. autolandia.sk

Ako schudnúť 10 kg

Ktorý je najlepší spôsob chudnutia? Prečítajte si tipy na boj s nadváhou www.news2channel.net

Windows Media Player

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Niko164
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.10.2011

PríspevokZaslal: So 15.10.11 12:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Nazdar! Potreboval by som pomôcť s jedným procesom v PC mám Win 7 Home Premium (4Gb RAM, Intel Core i 5 - 2,27 GHz) a po spustení Win sa mi spustí aj proces "Windows Media Player - služba zdieľania v sieti" Pamäť má cca 2 200 000 K, Využitie procesora sa zvýši týmto procesom o cca 25% a Pamäť vzrastie o 70% čiže to zjavne pomalí PC po ukončení procesu sa dá všetko do normálu procesor je na 3% a pamäť na 25% no proces sa po 5 min zase spustí. Chcel by som sa spínať či mi neviete poradiť ako tento proces nastálo vypnúť aby sa už nespúšťal. Za odpovede vopred ďakujem.

pripájam link na foto zo správcu úloh: http://www.uloz.to/10634365/bez-nazvu-png
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: So 15.10.11 12:24Odpovedať s citátomNávrat hore

win+R -> services.msc
dalej podla tohto vypni sluzbu "Windows Media Player - služba zdieľania v sieti"
nasledne restart PC
dufam, ze neocakavas ze ten obrazok budem z uloz.to tahat

Niko164
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.10.2011

PríspevokZaslal: So 15.10.11 12:32Odpovedať s citátomNávrat hore

dík moc
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď