IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @125
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Vdd Orava - okná, dvere

Eurookná, plast.okná, nábytok, okenice, schodiská, inter. a exter. dvere www.vddorava.sk

Postavil si dom za 3 600 €.

Simon Dale z Walesu sa rozhodol postaviť pre svoju rodinu ekologický mojdom.zoznam.sk

RIBANA trade - plastové okná

Kvalita v oblasti výplní otvorov. Žalúzie, rolety, sieťky, garážové brány. www.ribanatrade.sk

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

window.open() - Chrom ignoruje width a height

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
camo
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 05.09.2009

PríspevokZaslal: Ut 22.11.11 18:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak vás pekne vítam a povedzte mi prosím vás , prečo Chrom ignoruje with a height v parametroch open()??? Chrom síce otvorí nové okno, ale je na celú obrazovku. Googlim ako diví ale riešenie nevidím. Chcel som to skúsiť, cez window.resizeTo(a podobné funkcie/vlastnosti) v tom otvorenom okne, ale to Chrom nepodporuje.
Mám to takto:
kód:
<a href="#" onclick="window.open(\'./vysvetlivky/VYSVETLIVKY1.html\',\'_blank\',\'width=700, height=600, toolbar=yes, scrollbars=yes, location=no,left=50px\'); return false;">Vysvetlivky</a>

// pridané po 1 hodine 3 minútach od posledného príspevku

EDIT:
Našiel som jednu zaujímavú diskusiu: http://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=2091
a z tade som vylovil riešenie, čo som už spomínal, ale pred tým mi nefungovalo.
Teraz dávam do toho nového okna takýto prídavok a zdá sa že to funguje:
kód:
<body  onload='resizeTo(650, 700); moveTo(50, 30)'>

Ale rád by som sa tomu vyhol, ak je to možné... Nechcem takto rozmrviť kód po všetkých možných súboroch.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď