|
 | | |
| Autor | Správa |
dway-rock
 Užívateľ
 Založený: 31.07.2009 Príspevky: 77
 | Zaslal: St 18.01.12 19:59 |   |
Zdravim... v pohodicke si sedim a chatujem na facebooku a zrazu sa mi vsetko zavrelo a vyskocilo mi asi 30 tabuliek so systemovym errorom a restartoval sa..ked somho zapol tak sa normalne nabehol a ked som sa prihlasil do svojho konta tak zase to spravilo, len nerestartoval sa hned ale vyskocil mi nejaky crash scan fixer ci co a naslo mi to same chyby na disku, teplotu pamate ram 90 stupnov, prehrievanie grafiky a mnozstvo inych problemov... z toho sa fixla asi polovica ... restartoval som teda pc a dal som obnovenie systemu kedze som mal bod obnovy vytvoreny vcera. po tomto mi to normalne nabehne akurat mi zmyzli dost dolezite zlozky a vsetky ostatne zlozky mam prazdne... ale ked dam v pc vyhladat nejaku hudbutak ju najde.. len v zlozke sa mi t nezobrazuje... dal by som aj screeny len som na mobile .. prosim poradte. moze to byt virus?
// pridané po 33 minútach od posledného príspevku
docital som sa ze ide o virus "delayed write failed" ...ma niekto skusenosti s jeho odstranenim? |
_________________ MB: MSI P7N Platinum ***CPU: intel c2d e8500 3,16ghz, taktnute na 3,6ghz***GPU: sapphire ati HD4890 1gb ***HDD: WD 320GB ***RAM: 4Gb kingstone 800mhz***HTC Desire HD | |
  |
 |
majky358
 Užívateľ
 Založený: 02.06.2008 Príspevky: 2699 Bydlisko: Žilina Vek: 18
 | Zaslal: St 18.01.12 21:30 |   |
Skús skontrolovať atribúty hlavnej zložky, v ktorej máš tie ostatné, a vypnúť atribút skryté ak pôjde  |
_________________ ASUS K50AB SX-010 | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | | |
     |
 |
dway-rock
 Užívateľ
 Založený: 31.07.2009 Príspevky: 77
 |
hej hej... ten virus mi to nastavil ako skryte ...tak som si zalohoval co sm potreboval a spravil som reinstal.. dakujem |
_________________ MB: MSI P7N Platinum ***CPU: intel c2d e8500 3,16ghz, taktnute na 3,6ghz***GPU: sapphire ati HD4890 1gb ***HDD: WD 320GB ***RAM: 4Gb kingstone 800mhz***HTC Desire HD | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |