IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @124
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Peniaze za ankety

Nechajte sa odmeniť za Vaše názory! Online prieskumy verejnej mienky. www.onlinepanel.sk

Pohodový software

Ušetrí Vám čas a uľahčí prácu. Pracujte efektívne! www.Stormware.sk

Notebook iba za 149,85€, akcia

Dell D410,12.1"LCD, P-M 1.86Ghz, Windows XP v cene, skladom iba 20ks! www.gigacomputer.sk

Vapur - skladacia fľaša

Akcia -60% iba za 3,90 Eur www.najdarceky.eu

win7 error - surne potrebujem pomoc

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
dway-rock
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.07.2009

PríspevokZaslal: St 18.01.12 19:59Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim... v pohodicke si sedim a chatujem na facebooku a zrazu sa mi vsetko zavrelo a vyskocilo mi asi 30 tabuliek so systemovym errorom a restartoval sa..ked somho zapol tak sa normalne nabehol a ked som sa prihlasil do svojho konta tak zase to spravilo, len nerestartoval sa hned ale vyskocil mi nejaky crash scan fixer ci co a naslo mi to same chyby na disku, teplotu pamate ram 90 stupnov, prehrievanie grafiky a mnozstvo inych problemov... z toho sa fixla asi polovica ... restartoval som teda pc a dal som obnovenie systemu kedze som mal bod obnovy vytvoreny vcera. po tomto mi to normalne nabehne akurat mi zmyzli dost dolezite zlozky a vsetky ostatne zlozky mam prazdne... ale ked dam v pc vyhladat nejaku hudbutak ju najde.. len v zlozke sa mi t nezobrazuje... dal by som aj screeny len som na mobile .. prosim poradte. moze to byt virus?

// pridané po 33 minútach od posledného príspevku

docital som sa ze ide o virus "delayed write failed" ...ma niekto skusenosti s jeho odstranenim?

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.06.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: St 18.01.12 21:30Odpovedať s citátomNávrat hore

Skús skontrolovať atribúty hlavnej zložky, v ktorej máš tie ostatné, a vypnúť atribút skryté ak pôjde

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.07.2009

PríspevokZaslal: Št 19.01.12 1:54Odpovedať s citátomNávrat hore

hej hej... ten virus mi to nastavil ako skryte ...tak som si zalohoval co sm potreboval a spravil som reinstal.. dakujem

Zaslať odpoveď