IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @122
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Chcete si kúpiť auto?

Vyskúšajte rýchlu bezúčelovú pôžičku PROFI CREDIT bez dodatočných poplatkov. www.proficredit.sk

Schudla som 16 kg za 4 týždne

Zvládla som to! Bez obmedzovanial a bez športovania. Prečítajte si môj príbeh. www.janinblog.com

Problémy s nadváhou?

Zistite viac o dosiahnutí ľahšej a zdravšej hmotnosti. www.janinblog.com

Zlepšite si zažívanie

Dodržiavajte tieto jednoduché kroky pri chudnutí. www.news2channel.net

wifi zosilovac

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
sleepy771
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.11.2008

PríspevokZaslal: Ne 09.11.08 18:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobry den, chcel by som sa spytat ci nexeistuje nejaky zosilovac wifi siete, alebo antena ktoru by som konektol na NB alebo nieco podobne.
Dik
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
zmija31
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: Ne 09.11.08 19:01Odpovedať s citátomNávrat hore

neiwem co chces ale ak mas blby signal moze to vyriesit lepsia antena, alebo druhy access point ktroy bude "zosilnovat" signal...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.08.2007

PríspevokZaslal: Ne 09.11.08 19:25Odpovedať s citátomNávrat hore

Myslim, ze existuje nieco podobne ako smerova antena...popytaj sa na nieco take v obchocde...

PC 1 : Mb ASUS M2N32-Sli Deluxe, AMD Athlon 64 X2 dual core 5600+@6400+/2,8Ghz@3,2Ghz, chladi ho Coolink Silentator, podtaktovane 2x2Gb 800Mhz Corsair CL4, 320Gb 7200rpm Western digital, Gigabyte ATI Radeon HD4870 + accelero S1 rev2. + 120mm Thermaltake, TV ASUS My Cinema P7131 dual,DVD TEAC, zdroj Corsair 650W.
PC 2 : MB ASRock, procesor AMD Athlon 2000+/1,6Mhz@2400+/1,94 Mhz, pamat A-DATA 2x256Mb 266Mhz, HDD 40Gb 7200rpm Seagate, GeForce 4 MX440 64Mb, DVD TEAC, DVD napalovacka ASUS zrejme uz odpalena, monitor HANSOL 501P, 300W zdroj
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
zmija31
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: Ne 09.11.08 19:51Odpovedať s citátomNávrat hore

mal by popisat naco chce tu antenu a ako to priblizne vyzera stym signalom aby sme vedeli ic bude lepsia smerova alebo vsesmerova antena

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.10.2005

PríspevokZaslal: Ne 09.11.08 22:52Odpovedať s citátomNávrat hore

sleepy - interne wi-fi-adaptery v laptopoch nie je mozne pripojit na zosilnovacie anteny. cize pokial mas doma Wi-Fi siet a chces rozsirit signal do celeho bytu, prip. na dalsie poschodie, pomoze ti silnejsia antena na Wi-Fi router/acces point, prip. dalsi Access Point na poschodie. ak sa chces len pripojit na susedovu WLANu a terajsi vykon wi-fi adapteru ti na to nestaci, budes si musiet zadovazit PCMCIA/USB/express card wi-fi adapter, ktory je mozno zosilit pridavnou antenou

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 10.07.2007

PríspevokZaslal: Po 10.11.08 4:51Odpovedať s citátomNávrat hore

sleepy771 napísal:
Dobry den, chcel by som sa spytat ci nexeistuje nejaky zosilovac wifi siete, alebo antena ktoru by som konektol na NB alebo nieco podobne.
Dik

Hej, idelane riesenie je zakupit si silnejsiu antenu, a pripojit napriamo do AP bez a utlmu signalu.
Sice prekrocis limit mozno aj 40-nasobne, ale uz Ti to bude konecne fungovat.

Ti dookola sa od toho dna zacnu cudovat, preco im ta ich siet uz zrazu zle funguje, ale to maju len sprostu otazku;)

Neboj ..stale sa nic nedeje,
..museli by na to aj tak prist, a az potom Ti za to naparia pokutu od 30.000SK, aj tak vlastne o nic nejde .
A takto to funguje na SK. Nevedomost,

P.S. u 2.4GHz tusim zvysili pokuty pri prekroceni povolenej normy vykonu uz na 100.000Sk, ..treba si len pozriet zakony..

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.11.2008

PríspevokZaslal: Pi 21.11.08 14:07Odpovedať s citátomNávrat hore

Signal mozes zosilnit ako uz bolo povedane lepsou antenou. Ked pouzijes nieco ako toto, tak naozaj silno zlepsis kvalitu signalu. Ale nedavno som na tom istom webe cital o routri, ktory vie pracovat ako zosilnovac/opakovac. Rychlost sa sice znizi na polovicu ale to je aj tak jedno, ze ti wifi klesne zo 108 na 54Mbs. Ten clanok je tu (pohladaj v tom clanku mod repeater).
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Axwell
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.03.2007

PríspevokZaslal: Pi 21.11.08 15:29Odpovedať s citátomNávrat hore

kto uz pozera na nejakej dedine prekrocenie vykonu nejakeho wifi, kde ludia vedia maximalne zapnut a vypnut tv. a ani v meste som nikdy nevidel, ze by koli domacemu routeru dostal niekto pokutu.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
Roberbo
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 10.07.2007

PríspevokZaslal: Pi 28.11.08 2:24Odpovedať s citátomNávrat hore

..nikto nic nevidel, a nikto o nicom nevie

ale aj taktiez, ked dojde na vec ...nikomu nic nefunguje,tak ako by malo
,,

Zaslať odpoveď