|
 | | |
| Autor | Správa |
mmdp
 Užívateľ
 Založený: 14.08.2007 Príspevky: 23
 |
Potrebujem poradiť.
Mám wifi tlačiareň pripojenú k PC káblom a notebook. Dalo sa mi v pohode tlačiť aj s PC aj z notebooku cez wifi až dovtedy, keď som si zahesloval sieť. Teraz nemôžem tlašiť z notebooku, tlačiareň sa pravdepodobne nemôže prihlásiť do zaheslovanej siete. Čo s tým? Kde sa to nastavuje?
Dík. |
| |
  |
 |
killer
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.08.2009 Príspevky: 9901 Bydlisko: Martin
 |
aka je to tlaciaren? skusal si nastavenia v tlaciarni popozerat (ak teda nejake su)? pripadne navod? |
| |
    |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 | Zaslal: So 02.07.11 10:50 |   |
záleží od konkrétnej tlačiarne.. na mojej sa napr nastavenia siete ovládajú priamo cez panel na tlačiarni |
| |
  |
 |
mmdp
 Užívateľ
 Založený: 14.08.2007 Príspevky: 23
 | Zaslal: So 02.07.11 18:29 |   |
HP Deskjet F4580 a v návode je napísané, že stlačiť a podržať tlačítko, ktorým sa vyhľadá sieť...a nič! Keď urobím diagnostiku, tak vo vytlačenej správe o teste bezdrôtovej siete je napísané: "nájdený názov siete(SSID) - ZLYHALO"
// pridané po 17 minútach od posledného príspevku
Už to mám!!! Vložil som inštalačné CD a tam mi ponúklo možnosť pripojiť sa pomocou prihlasovacieho hesla do siete. |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |