|
 | | |
| Autor | Správa |
OneTouchyyy
 Užívateľ
 Založený: 19.01.2012 Príspevky: 5
 | Zaslal: Št 19.01.12 14:06 |   |
Zdravim,
nedavno mi doma menili net. Poskytovatel(DSI DATA) je ten isty,len menili rychlost,antenu a namiesto hlavneho routera tam mam len akusi malu ciernu krabicku. No a teraz k problemu. Od tej ciernej krabicky ide kabel do wifi routera a odtial ide dalsi kabel do PC a na notas chytam net cez wifi. Vsetko ide normalne az na hamachi. Ked sa chcem s niekym spojit,tak mi ukazuje modru sipku aj na PC aj na ntbuku.Jedine doma na tom istom nete nas ide spojit navzajom. Ked som odpojil hlavny kabel z wifi routra a pichol ho do PC,tak hamachi uz slo normalne. Predtym ako mi menili net, bolo vsetko v poriadku s hamachi. Kde moze byt problem? Vopred dakujem za pomoc. |
| |
  |
 |
Ix9
 Užívateľ
 Založený: 19.01.2012 Príspevky: 10
 | Zaslal: St 25.01.12 19:56 |   |
mas wifi internet. ta cierna krabicka je asi AP.
ak ano je to divne pretoze ja to tak mam tiez.
Ak sa vola ta skrinka?
aky mas router?
A mas nastavene na routri dhcp a dynamicke ip. |
| |
  |
 |
OneTouchyyy
 Užívateľ
 | Zaslal: St 25.01.12 22:39 |   |
nenasiel som ziadne meno na skrinke...proste len cierna skatulka s dvoma dierami...jednou ide kabel od anteny a druhou ide net do wifi routra...pozeral som do nastaveni routra...malo by to byt vsetko tak ako pises...dynamicku mam a dhcp mam povolene...ako som pisal,predtym vsetko slo a zrazu prestalo ist...wifi router Edimax |
| |
  |
 |
Ix9
 Užívateľ
 Založený: 19.01.2012 Príspevky: 10
 | Zaslal: Št 26.01.12 22:35 |   |
Takže po
1.musis byt pripojeny kablom
2.skus to nainstalovat znova-router resetnut-a znova nakonfigurovat.
3.daj si najnovsie hamachi
skus toto . ak nie neviem |
| |
  |
 |
OneTouchyyy
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 27.01.12 14:11 |   |
skusal som ...nakoniec som miesto wifi routra dal switch a uz to ide... |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |