IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @119
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Náhradné diely pre Peugeot

Výhodne, z najväčšieho vrakoviska na Slovensku hneď za Bratislavou. autolandia.sk

Kedy sa oplatí prerobiť auto

na plyn? Nemusíte nevyhnutne hľadať kalkulačku a papier, aby ste si autoviny.zoznam.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

WiFi Router MSI RG70SE

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
jacho6380
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.10.2008

PríspevokZaslal: Ne 19.10.08 20:24Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam problem z wifi routerom. Nemozem sa pripojit nedava mi odpoved z dns. Nemozem sa ani dostat do jeho menu a nastavit alebo nieco pri konfiguracii som zadal zlu adresu dns a od vtedy nejde. nevie mi niekto poradit co s tym?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Jaro
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 08.11.2006

PríspevokZaslal: Ne 19.10.08 22:16Odpovedať s citátomNávrat hore

adresu routeru vidis v nastaveniach siete na PC ktory je pripojeny, je to adresa vychodzej brany/default gateay, takze ju skopiruj do prehliadaca a si v menu routera

ak chces pomoct s DNS tak aspon napis kde je zle nastavena, na LAN alebo na WAN porte routera?

CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder
NB HP ProBook 6450b
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
jacho6380
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.10.2008

PríspevokZaslal: Ut 21.10.08 18:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Jaro napísal:
adresu routeru vidis v nastaveniach siete na PC ktory je pripojeny, je to adresa vychodzej brany/default gateay, takze ju skopiruj do prehliadaca a si v menu routera

ak chces pomoct s DNS tak aspon napis kde je zle nastavena, na LAN alebo na WAN porte routera?

Vymenili mi ho za ASUS WL-520GC a z toho som uplny magor, vobec to neviem nastavit neviem co mam kam zadat, aku ip aky dns a tak
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Zaslať odpoveď