IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @119
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neobmedzený Magio Internet

Bez poplatku za zriadenie a modem plus prvých 100 dní máte úplne zadarmo ! Telekom.sk

Ako na skvelý análny sex?

Patríte medzi ľudí, ktorí by radi vyskúšali análny sex? Láka vás, no feminity.zoznam.sk

Náhradné diely pre Peugeot

Výhodne, z najväčšieho vrakoviska na Slovensku hneď za Bratislavou. autolandia.sk

Čerpadlá Gardena

Vodné čerpadlá pre každé použitie. Vysoký výkon a spoľahlivosť. www.gardena.sk

Problémy s nadváhou?

Zistite viac o dosiahnutí ľahšej a zdravšej hmotnosti. www.janinblog.com

wifi pripojenie

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
zmija31
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: St 30.04.08 19:58Odpovedať s citátomNávrat hore

zdravim, pls potreboval by som sa pripojit na open siet v meste (je pre verejnost) ale mam linuxa... a problem je v tom ze akpouzijem prikaz:
iwconfig eth1 essid nazov_siete tak ma to nepripoji (ani pongnut niec nemozem) a potom aste pls ako by som sa pripojil na na siet ak poznam len MAC adresu... (macchanger nejako nejde)

thx moc za rady

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.09.2007

PríspevokZaslal: So 03.05.08 15:39Odpovedať s citátomNávrat hore

aku pouzivas distribuciu ? ak sa chces pripojovať cez konzolu možeš použiť moj skript, pravdaže len ak máš funkčnú wifi z dobrým ovládačom.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
zmija31
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 03.05.08 18:21Odpovedať s citátomNávrat hore

socket napísal:
aku pouzivas distribuciu ? ak sa chces pripojovať cez konzolu možeš použiť moj skript, pravdaže len ak máš funkčnú wifi z dobrým ovládačom.

mam backtrack 3..... ok diki moc za ten skript

//edit: no srkipt nejako nefunguje, ked sa ma opyta na zariadenie (rausb0) tak vyhodi hlasku ze neboli najdene ziadne siete a zavre sa (ale airodump-ng mi najde 3)

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 04.05.08 10:44Odpovedať s citátomNávrat hore

precitaj si potrebny SW v hlavicke skriptu ale zrejme ti chyba ulitka iwlist.

PS: co ti vyhodí príkaz iwlist rausb0 scan ?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
zmija31
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 04.05.08 14:03Odpovedať s citátomNávrat hore

socket napísal:
precitaj si potrebny SW v hlavicke skriptu ale zrejme ti chyba ulitka iwlist.

PS: co ti vyhodí príkaz iwlist rausb0 scan ?

jj vsetky programy mam, uz mi to aj islo skusal som ale posledny prikaz (dhclient) tak tam zas nieco neslo a nepripojilo ma to

:potom vecer to popisem podrobnejsie...

zatial THX

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 04.05.08 16:43Odpovedať s citátomNávrat hore

jo dhclient je magorina ale asi naj riešienie ja snim mavam tiež problemy ked ma siet slabsí signal (v iwliste pod 10).
kompot3
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.05.2008

PríspevokZaslal: So 31.05.08 15:47Odpovedať s citátomNávrat hore

heh.. backtrack nie je zrovna distribúcie na pripájanie na otvorenú sieť, ak vieš ako to myslím...
Takže:
- ak mám bt 3 beta tak ovládače sa ti pre edimax 7318 usg /čo je tvoja karta ak má v systéme označenie rausb0/ načítavajú automaticky
- iwlist nemá v bt veľmi cenu používať, pretože distro obsahuje kopec iných vecičiek
- sieť možno nie je až tak otvorená ako si myslíš, teda možno tam bude mac filter
- skrip veľmi nepomôže vzhľadom na to aká je to distribúcia..
- ak je to možné ozvi sa mi potreboval by som vedieť aký tam máš zavádzač a či je bt jediný OS ktorý tam máš... icq 257980708
- mac changer funguje perfektne len nesmieš kartu v tom čase používať na iné veci ked chces menit adresu..
- ak tam nie je mac filter tak skús iwconfig rausb0 essid "doplnitssid" mode Managed
- ak je tam mac filter tak spravnu mac zistis pomocou airodump-ng pripadne kismet
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
zmija31
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 31.05.08 16:38Odpovedať s citátomNávrat hore

no vsetko co si pisal viem , a este co si sa pytal, nie mam to len ako liveCD, a na mojom PC mam XP a fedoru, a vsetkz skriptz a programy z BT mam v fedore....

najprv som aj ja chcel naistalovat BT3 ale tam je ten zavadzac podrkazeny takze som tam dal fedoru a y CD som si popbral scripty

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.05.2008

PríspevokZaslal: So 31.05.08 20:25Odpovedať s citátomNávrat hore

hm..ako live cd ti AP neprideli ip adresu lebo tam bude nieco s dhcp. Práve na to skúšam prísť..
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
zmija31
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 31.05.08 20:28Odpovedať s citátomNávrat hore

hmmm vidis to by ma nenapadlo, a co skusal si ty sa pohrat stim zavadzacom??

Zaslať odpoveď