| Autor | Správa |
zmija31
 Užívateľ
 Založený: 07.04.2006 Príspevky: 3073 Bydlisko: Nitra
 | Zaslal: St 30.04.08 19:58 |   |
zdravim, pls potreboval by som sa pripojit na open siet v meste (je pre verejnost) ale mam linuxa... a problem je v tom ze akpouzijem prikaz:
iwconfig eth1 essid nazov_siete tak ma to nepripoji (ani pongnut niec nemozem) a potom aste pls ako by som sa pripojil na na siet ak poznam len MAC adresu... (macchanger nejako nejde)
thx moc za rady  |
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo .... | |
    |
 |
socket
 Užívateľ
 Založený: 10.09.2007 Príspevky: 118
 | Zaslal: So 03.05.08 15:39 |   |
aku pouzivas distribuciu ? ak sa chces pripojovať cez konzolu možeš použiť moj skript, pravdaže len ak máš funkčnú wifi z dobrým ovládačom. |
| |
    |
 |
zmija31
 Užívateľ
 | Zaslal: So 03.05.08 18:21 |   |
| socket napísal: | | aku pouzivas distribuciu ? ak sa chces pripojovať cez konzolu možeš použiť moj skript, pravdaže len ak máš funkčnú wifi z dobrým ovládačom. |
mam backtrack 3..... ok diki moc za ten skript
//edit: no srkipt nejako nefunguje, ked sa ma opyta na zariadenie (rausb0) tak vyhodi hlasku ze neboli najdene ziadne siete a zavre sa (ale airodump-ng mi najde 3) |
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo .... | |
    |
 |
socket
 Užívateľ
 | Zaslal: Ne 04.05.08 10:44 |   |
precitaj si potrebny SW v hlavicke skriptu ale zrejme ti chyba ulitka iwlist.
PS: co ti vyhodí príkaz iwlist rausb0 scan ? |
| |
    |
 |
zmija31
 Užívateľ
 | Zaslal: Ne 04.05.08 14:03 |   |
| socket napísal: | precitaj si potrebny SW v hlavicke skriptu ale zrejme ti chyba ulitka iwlist.
PS: co ti vyhodí príkaz iwlist rausb0 scan ? |
jj vsetky programy mam, uz mi to aj islo skusal som ale posledny prikaz (dhclient) tak tam zas nieco neslo a nepripojilo ma to
:potom vecer to popisem podrobnejsie...
zatial THX |
    |
 |
socket
 Užívateľ
 | Zaslal: Ne 04.05.08 16:43 |   |
jo dhclient je magorina ale asi naj riešienie ja snim mavam tiež problemy ked ma siet slabsí signal (v iwliste pod 10). |
| |
    |
 |
kompot3
 Užívateľ
 Založený: 14.05.2008 Príspevky: 20
 | Zaslal: So 31.05.08 15:47 |   |
heh.. backtrack nie je zrovna distribúcie na pripájanie na otvorenú sieť, ak vieš ako to myslím...
Takže:
- ak mám bt 3 beta tak ovládače sa ti pre edimax 7318 usg /čo je tvoja karta ak má v systéme označenie rausb0/ načítavajú automaticky
- iwlist nemá v bt veľmi cenu používať, pretože distro obsahuje kopec iných vecičiek
- sieť možno nie je až tak otvorená ako si myslíš, teda možno tam bude mac filter
- skrip veľmi nepomôže vzhľadom na to aká je to distribúcia..
- ak je to možné ozvi sa mi potreboval by som vedieť aký tam máš zavádzač a či je bt jediný OS ktorý tam máš... icq 257980708
- mac changer funguje perfektne len nesmieš kartu v tom čase používať na iné veci ked chces menit adresu..
- ak tam nie je mac filter tak skús iwconfig rausb0 essid "doplnitssid" mode Managed
- ak je tam mac filter tak spravnu mac zistis pomocou airodump-ng pripadne kismet |
| |
  |
 |
zmija31
 Užívateľ
 | Zaslal: So 31.05.08 16:38 |   |
no vsetko co si pisal viem , a este co si sa pytal, nie mam to len ako liveCD, a na mojom PC mam XP a fedoru, a vsetkz skriptz a programy z BT mam v fedore....
najprv som aj ja chcel naistalovat BT3 ale tam je ten zavadzac podrkazeny takze som tam dal fedoru a y CD som si popbral scripty |
    |
 |
kompot3
 Užívateľ
 Založený: 14.05.2008 Príspevky: 20
 | Zaslal: So 31.05.08 20:25 |   |
hm..ako live cd ti AP neprideli ip adresu lebo tam bude nieco s dhcp. Práve na to skúšam prísť.. |
| |
  |
 |
zmija31
 Užívateľ
 | Zaslal: So 31.05.08 20:28 |   |
hmmm vidis to by ma nenapadlo, a co skusal si ty sa pohrat stim zavadzacom?? |
    |
 |
|