IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @119
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Súťaž o viac prírody

Pomôžte s Orangeom vyhrať zeleň za 3 300 € pre vaše mesto či obec! www.orange.sk

Využite našu zvýhodnenú ponuku

Vydajte sa po stopách histórie viníc Retzer Land - 2 noci s raňajkami za 95€ www.dolne-rakusko.info

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

Klávesy a piána CASIO, YAMAHA

Predaj klávesov a digitálnych pián. Výhodné ceny, doprava zdarma. www.casallia.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

WiFi Mobile C5000 problem so sietou

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
wiper999
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.12.2009

PríspevokZaslal: So 14.08.10 22:13Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim
Dostal sa mi do ruky tento druh telefonu.Vsetko klape tak ako ma az na jedu najdolezitejsiu vec a tou su hovory.Problem je v tom ze ak sa rozhodnem zavolat na hocijake cislo tak z troch pokusov mi dvakrat telefon vypise SIET ZANEPRAZDNENA a hovor sa ani neuskutocni....ak sa uz aj niekomu dovolam tak bud ma nepocuje on alebo ja jeho...je to sposobene asi slabym signalom.(byvam skorov v centre mesta)...tak sa pytam ci je chyba v simkarte alebo nebodaj v telefone??? este dodam ze simkarta je Orange.V pondelok sa asi vyberiem do predajne orange-u no rad by som sa vas opytal ci nieco nahodou netreba nastavit v telefone.... vdaka
presunute - mimkork
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď