IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @118
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Dostaň sa cez leto do formy.

10000 už stratili hmotnosť s Açaí na Slovensku. Môžete to urobiť tiež. www.janinblog.com

Detské drevené zábrany

Zábrany na posteľ, schody a do dverí. Tovar skladom. Rýchle dodanie. www.detske-ohradky.sk

Kosačky na trávu Gardena

Výkonné kosačky na trávu. Ľahká manipulácia a vysoká obratnosť. www.gardena.sk

svetsoftveru.sk

Široká ponuka software na internetu. Všetko pre kancelárie aj domácnosti. www.svetsoftveru.sk

Western Digital externy HDD - problem s nacitanim dat

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Falcco
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.09.2009

PríspevokZaslal: Ut 08.09.09 21:59Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahoj vsetci,

mam problem s mojim diskom a to taky, ze po jeho napojeni zo USBcka sa na nedokazem dostat k datam, ktore su na nom ulozene. Win ho chyti ako externy WD HDD no to je vsetko co to urobi. Stiahol som si z netu priamo od vyrobcu taku testovaciu utilitku a ta ho normalne chytila a testovala. Quick test prebehol v poriadku a vypisalo hlasku ze test presiel testom v poriadku. Neviem ako presne funguje suborova struktura tychto diskov ale chova sa to ako keby bola poskodena akasi "bootovacia" particia tohto disku. Nasiel som nanete aj utilytu ktora umoznuje disk sformatovat a vytvorit tzv. new ZEROS. avsak tato operacia vyzaduje format disku co by som bol nerad kedze by som sa chcel este dostat k datam ktore su na nom ulozene. Ma niekto skusenost s tymto problemom pripadne radu ktora by mi mohla pomoct?

za kazdu pomoc vopred moc dakujem
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď