IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @226
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Banka pre podnikateľov

Pomôžeme vám s voľbou riešení pre podnikanie. www.unicreditbank.sk

Notebook iba za 149,85€, akcia

Dell D410,12.1"LCD, P-M 1.86Ghz, Windows XP v cene, skladom iba 20ks! www.gigacomputer.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Originál alebo reprodukcia

Čomu dávate prednosť vy? Riešenie je nadosah. Sculpio www.sculpio.com

Nohavičky na ples: Áno čo nie?

Po mesiaci strávenom na rôznych vianočných a silvestrovských večierkoch feminity.zoznam.sk

webcamera ma nataca dole hlavou

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
ERINO112
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.11.2008

PríspevokZaslal: Ne 24.01.10 15:11Odpovedať s citátomNávrat hore

zakúpil som si notebook asus k50ab sx101 s integrovanou webcamerou...OS som inštaloval sam...ovladace na kameru mam nainštalovane...a neviem ci je to zle nadstavené alebo je zle zabudovana....poradte......proste ma nataca ale dole hlavu....mam ist reklamovat alebo da sa nejako nadtsavit???a ak ano tak ako sa natstavi... diki moc ...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
majso
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.11.2006

PríspevokZaslal: Ne 24.01.10 15:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Nebývaš v Austrálii? hold, zrkadlovky su svine.
http://www.youtube.com/watch?v=Ngz8Voq0o78

Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: Ne 24.01.10 22:10Odpovedať s citátomNávrat hore

majso spam si odpusti
v nastaveniach webky skus najst invert, alebo mirror, urcite to ma aj nejake nastavenia

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
johny3212
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.11.2007

PríspevokZaslal: Pi 29.01.10 21:16Odpovedať s citátomNávrat hore

to je celkom normalna vec, nedali ti kameru naopak, neboj . Ja som to zistil, ked som programoval kameru. S kamery su data s matice citane odzadu, ktore sa ukladaju do jednorozmerneho pola RGB typu char [vyska x sirka x 3], takze v pc sa ukladaju do alokovanej pamate a pri zobrazeni vznika prevrateny obraz. Preto sa pri zobrazeni nasoby y-ova suradnia cislom -1, co je ten dany invert, tak si tam iba kukni to tlacitko, ktore to spravi .

onkel1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.08.2007

PríspevokZaslal: Po 01.02.10 18:15Odpovedať s citátomNávrat hore

mne pomohol aj restart pc ....
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
EditorPO
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.02.2007

PríspevokZaslal: Ne 14.02.10 1:19Odpovedať s citátomNávrat hore

ERINO112 napísal:
zakúpil som si notebook asus k50ab sx101 s integrovanou webcamerou...OS som inštaloval sam...ovladace na kameru mam nainštalovane...a neviem ci je to zle nadstavené alebo je zle zabudovana....poradte......proste ma nataca ale dole hlavu....mam ist reklamovat alebo da sa nejako nadtsavit???a ak ano tak ako sa natstavi... diki moc ...

Nepouzivaj ovladace z original CD. Stiahni najnovsie z webu Asusu.
GeeDeeI
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.05.2007

PríspevokZaslal: Po 12.07.10 18:25Odpovedať s citátomNávrat hore

Podobny problem mam aj ja, mam notebook K50AF - ovladace mam stiahnute zo stranky ASUSU najnovsie a nastaveni webcamery nieje tam ziadne. Vyriesil to uz niekto? myslim ze tento problem mava iba Asus

No tak som to vyriesil v registroch windowsu som nasiel nastavenie pre webcameru podla nazvu co vypisuje vo vlastnostiach kamery a zmenil som nastavenia z 0 na 1 mirror a flip a funguje to aj bez restartu hned

CPU Intel Core 2 Duo E8400 | MB ASUS Maximus Extrem | RAM 2x1GB DDR3 Kingstone 1333MHz| VGA Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4 | HDD SATA 2x WD Raptor 74GB 10000ot. Raid 0 | DVD Plextor PX-760A| MONITOR LCD ACER AL2216W 22" | ZVUK Creative X-Fi+Creative Inspire 7.1 T7900 | PSU Fortron FSP650-80GLN 650W | Thermaltake BigWater......
mather
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.09.2010

PríspevokZaslal: Pi 03.09.10 11:31Odpovedať s citátomNávrat hore

GeeDeeI napísal:
Podobny problem mam aj ja, mam notebook K50AF - ovladace mam stiahnute zo stranky ASUSU najnovsie a nastaveni webcamery nieje tam ziadne. Vyriesil to uz niekto? myslim ze tento problem mava iba Asus

No tak som to vyriesil v registroch windowsu som nasiel nastavenie pre webcameru podla nazvu co vypisuje vo vlastnostiach kamery a zmenil som nastavenia z 0 na 1 mirror a flip a funguje to aj bez restartu hned

Tato informacia je spravna len upresnim kde v registroch hladat : spustime regedit ..... potom klikneme na tento pocitac potom na hkey_local_machine >>system >> controlset001>>control>>class>> na class klikneme pravym tlacitkom a dame hladat flip... prve sa otvori DefaultSettings preklikneme sa na Settings a sme tam ...... v mirror a flip zmenime prvu hodnotu na 01 spustime kameru a vsetko je ok...... ja som to urobil trosku inak ale tento postup som vytvoril pre ludi neznalich PC
Zaslať odpoveď