IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @222
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hľadáte CRM softvér?

SunSoft.CRM • množstvo funkcií • možnosť individuálnych úprav • výhodná cena crm.sunsoft.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

WD My Book ESSENTIAL

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
poi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.02.2007

PríspevokZaslal: Ne 20.01.08 17:29Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim, mam tento disk: WD My Book ESSENTIAL 320 GB USB a ide o to ze ked ho pripojim vo Wine kablom k PC tak ide normalne. Ale ak je pripojeny uz po starte PC tak sa dostanem k bootovaniu BIOSu, skontroluje pamet a najde disky a potom to sekne. Pomoze iba restart neviete co s tym?
MB je ASROCK K7VT2.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
server
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.09.2007

PríspevokZaslal: Ne 20.01.08 20:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Vypni v biose boot z usb.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
poi
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 20.01.08 21:44Odpovedať s citátomNávrat hore

Tusim ze v biose ani nemam moznos bootovania z USB. Jediny boot je nastaveny na HDD. Skusal som nejake nastavenia USB v biose ale robilo to akurat to ze nesli ziadne zariadenia pripojene na USB
server
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 21.01.08 16:31Odpovedať s citátomNávrat hore

urob save default bios
poi
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 21.01.08 22:03Odpovedať s citátomNávrat hore

Nemyslel si nahodov LOAD DEFAULT? Ak ano tak nepomohlo.
server
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 21.01.08 22:21Odpovedať s citátomNávrat hore

usb device legacy support skus dat disable a boot device priority pozri ci mas nastavene hdd ako prve
poi
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 22.01.08 21:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Skusal som a bez zmeny
Ingenium Deerro
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.07.2006

PríspevokZaslal: Št 24.01.08 12:07Odpovedať s citátomNávrat hore

POST obrazovka ti ho vypluje na monitor? normalne nacita a zobrazi oba disky a potom sekne? alebo sekne pred tym? ... mozno doska, resp. radic zblbne z tych informacii, ktore od neho dostane a zasekne sa pri nejakom procese ... skus este novy bios ...

CPU: i5 2500K MB: MSI P67-GD65 RAM: Corsair XMS3 DDR3 2x2GB 1600MHz CL8 VGA:Gigabyte NVIDIA GTX560 Ti OC HDD: Seagate 7200.10 250GB 16MB cache ST3250620AS DVD-RW: Samsung S223C Case: Fractal Design Define XL PSU: Seasonic S12II 520W Ostatné perifériá: Microsoft SideWinder X6, Logitech G5, SteelPad Qck, Samsung SyncMaster T220, AKG K 530
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
poi
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 24.01.08 16:03Odpovedať s citátomNávrat hore

Nacita dva disky (interne) + mechaniku. Vypise este nejake doplnkove info k HDD a presne v case kedy sa ma ozvat to "pipnutie" to sekne. O EXT HDD nepise nic.
Ingenium Deerro
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.07.2006

PríspevokZaslal: Št 24.01.08 17:04Odpovedať s citátomNávrat hore

skus najst v BIOSe nieco ako "Boot other devices" a vypni to ... podla mna to bude nejake nastavenie v biose ... skus zEnablovat Quick POST a v prvom rade flashnut BIOS ... skual si hladat googlom nieco? mozno niekto podobny problem uz mal a hodil to niekam na forum ... to je dost pravdepodobne ... mozno skus popozerat support listy WD, ci tam nahodou nieje o tom zmienka ... urcite o tom vedia a niekde to bude ... musis hladat ...

CPU: i5 2500K MB: MSI P67-GD65 RAM: Corsair XMS3 DDR3 2x2GB 1600MHz CL8 VGA:Gigabyte NVIDIA GTX560 Ti OC HDD: Seagate 7200.10 250GB 16MB cache ST3250620AS DVD-RW: Samsung S223C Case: Fractal Design Define XL PSU: Seasonic S12II 520W Ostatné perifériá: Microsoft SideWinder X6, Logitech G5, SteelPad Qck, Samsung SyncMaster T220, AKG K 530
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
resignent
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.04.2008

PríspevokZaslal: Po 14.04.08 13:30Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam uplne identicky problem MB American Megatrends, kde som uz skusal v biose asi vsetko, ale nepomohlo, na help stranke WD boli spominanne akurat nejake problemy pri SP1, alenze ja bezim na XP SP2 takze to je bezpredmetne a potom tam uz bolo len ze ak nic nepomoze mam bootovat bez toho disku a potom si ho pripojit co je dost neprakticke hehh ono ako si to popisoval, robi mi to to iste, len bios ten usb disk neidentifikuje iba zamrzne, pritom windows samotny s nim problem nema ziaden.. Ak sa ti podarilo ten problem vyriesit, daj mi prosim ta vediet ako, pripadne niekto iny.. diki
prandof
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 27.12.2007

PríspevokZaslal: Po 14.04.08 18:55Odpovedať s citátomNávrat hore

WD FAQ
resignent
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.04.2008

PríspevokZaslal: Ut 15.04.08 10:16Odpovedať s citátomNávrat hore

no ja mam dva compy a na jednom to problem nerobi, totiz na laptope a ten je o dost novsi ako desktop, cize mam obavu ze ide o problem maticnej dosky, pravdepodobne tie starsie este neboli na taketo zariadenia dostatocne pripravene, alebo jednoducho tie lacnejsie to nemaju, pretoze ako vsetci pisali ze vypni si boot z usb, tak ako pisal pio v biose taka polozka nie je.. ani u mna no hehe no nie je to na smiech viem, no.. ja som si kupi terovy disk ze jupi a henco z toho a este aspon klasicke mybooky maju gombik na vypinanie a tieto essentials su take super ze sa vypinaju samy heheeehh ale vdaka za odpoved teda. pripadne mohlo by byt zaujimave si updatenut BIOS, to sa myslim da tiez nie?
Zaslať odpoveď