IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @220
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Najobľúbenejší Magio Internet

Teraz získate na prvých 100 dní zadarmo. Zriadenie a modem zaplatíme za vás! Telekom.sk

Optimalizujeme firemné IS

Váš dobrý informáčný systém v DOS vám upravíme na moderný systém. www.partnersoft.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Pridaj sa a vyhraj iPad

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Zarobte si vyplnením ankety na internete www.marketagent.com

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

Vyžaduje sa CD/DVD

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
FacSKA
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.07.2009

PríspevokZaslal: St 07.09.11 15:30Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte, mal by som otázku ohľadom Ubuntu. Chcel som vyskúšať najnovšiu distribúciu no pri inštalácii mi stále pýta niečo takéto. Aj som to CD kvôli tomu hláseniu napálil a nič sa nezmenilo. Aj tak mi to pripadá ako nezmyselné hlásenie a chyba musí byť niekde inde. Je predsa blbosť, aby človek nosil CD so sebou, pre prípad, že chce niečo nainštalovať...

Za pomoc vopred ďakujem

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Ďuri
Administrátor
Administrátor

Založený: 11.08.2007

PríspevokZaslal: Št 08.09.11 2:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Budes si musiet upravit zoznam zdrojov softveru, aby to tahalo iba z internetu, nie z CD. Standardne by si to mal najst v subore /etc/apt/sources.list, Ubuntu na to ale mozno bude mat aj nejake klikatko -> http://wiki.ubuntu.cz/P%C5%99id%C3%A1v%C3%A1n%C3%AD%20zdroj%C5%AF
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberSkype
Zaslať odpoveď