IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @214
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

VÚB- banka pre váš biznis

Využite výhody dostupnosti všetkých biznis produktov pod 1 strechou! www.vub.sk

Festival Doda Šošoku

S otvorením kúpeľnej sezóny. Piešťany 1. - 10. 6. 2012. www.jazzpiestany.sk

Učte sa jazyky v zahraničí

Ak sa chcete učiť rýchlo, správne, bez strachu a spoznať nové krajiny a mestá. www.ano.sk

Dva varianty na riešenie

nedostatku priestoru v malom byte. Našou úlohou bolo vytvoriť priestory mojdom.zoznam.sk

Internetový Obchodný Dom

Predaj satelit. techniky, elektronika. Domáce potreby, chovateľské potreby. www.odbojna.sk

Vytvorenie jednoduchej webovej stránky

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Brandmantra
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.06.2009

PríspevokZaslal: Ne 16.08.09 21:34Odpovedať s citátomNávrat hore

Hľadám niekoho, kto by mi vytvoril jednoduchú webovú stránku, ktorá bude
pozostávať zo 4 podstránok (okrem hlavnej), pričom jednu podstránku by som chcel s kontaktným formulárom, a na jednej by som chcel integrovať www.logomaker.com (alebo niečo iné v čom by si ľudia mohli vytvoriť logo)
Ponúkam referencie, plus finančnú odmenu (avšak nesľubujem zázraky; Vaše návrhy mi píšte do SS)

Možno budem potrebovať aj iné veci, takže ak Vás nezaujala táto konkrétna ponuka tak sa aj tak ozvyte.

S pozdravom

Dávid
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
koroman78
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.06.2009

PríspevokZaslal: St 19.08.09 12:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahoj David, ak mas zaujem este ozvi sa mi na icq, popr. skype. urcite sa dohodneme a ukazem ti nejake referencie. programujem uz 8 rokov internet/intranet databazove weby. Roman
poslal som ti SS
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Flety
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.11.2006
Vek: 18

PríspevokZaslal: St 19.08.09 13:05Odpovedať s citátomNávrat hore

Len uvediem, že ide o firmu, ktorá by mala tvoriť webstránky. Mal som záujem ale keď som sa dozvedel o čo ide, dal som ruky preč. Ak si nejaká "webdesignérska" firma dá urobiť vlastnú stránku u niekoho iného tak to vyzerá podozrivo a nedôveryhodne a môže to byť aj nejaký podvod.

Iba upozorňujem potenciálnych záujemcov, že to vyzerá nedôveryhodne.

Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5K CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 5-5-5-12 GPU: Saphire ATi Radeon HD5850 Toxic HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: Fortron Epsilon 700W LCD: LG L226W 1680x1050 2ms
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď