|
 | | |
| Autor | Správa |
Brandmantra
 Užívateľ
 Založený: 26.06.2009 Príspevky: 2
 | Zaslal: Ne 16.08.09 21:34 |   |
Hľadám niekoho, kto by mi vytvoril jednoduchú webovú stránku, ktorá bude
pozostávať zo 4 podstránok (okrem hlavnej), pričom jednu podstránku by som chcel s kontaktným formulárom, a na jednej by som chcel integrovať www.logomaker.com (alebo niečo iné v čom by si ľudia mohli vytvoriť logo)
Ponúkam referencie, plus finančnú odmenu (avšak nesľubujem zázraky; Vaše návrhy mi píšte do SS)
Možno budem potrebovať aj iné veci, takže ak Vás nezaujala táto konkrétna ponuka tak sa aj tak ozvyte.
S pozdravom
Dávid |
| |
  |
 |
koroman78
 Užívateľ
 Založený: 22.06.2009 Príspevky: 1
 | Zaslal: St 19.08.09 12:12 |   |
Ahoj David, ak mas zaujem este ozvi sa mi na icq, popr. skype. urcite sa dohodneme a ukazem ti nejake referencie. programujem uz 8 rokov internet/intranet databazove weby. Roman
poslal som ti SS |
| |
  |
 |
Flety
 Užívateľ
 Založený: 26.11.2006 Príspevky: 4109 Bydlisko: HE(Humenne) - KE Vek: 18
 | Zaslal: St 19.08.09 13:05 |   |
Len uvediem, že ide o firmu, ktorá by mala tvoriť webstránky. Mal som záujem ale keď som sa dozvedel o čo ide, dal som ruky preč. Ak si nejaká "webdesignérska" firma dá urobiť vlastnú stránku u niekoho iného tak to vyzerá podozrivo a nedôveryhodne a môže to byť aj nejaký podvod.
Iba upozorňujem potenciálnych záujemcov, že to vyzerá nedôveryhodne. |
_________________ Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5K CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 5-5-5-12 GPU: Saphire ATi Radeon HD5850 Toxic HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: Fortron Epsilon 700W LCD: LG L226W 1680x1050 2ms | |
       |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |