IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @214
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ako zvládnuť účtovníctvo?

Vyskúšajte ekonomický software KROS, pomôže Vám. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Hľadáte ekonomický software?

Máme pre vás riešenie - SunSoft EcoSun. Pre maloobchod, veľkoobchod, výrobu. www.sunsoft.sk

Mechanické zabezpečenie

Trezory, bezp. dvere, zámky, fólie. Kompletné mechanické zabezpečenie. www.eurosafe.sk

Sporte s úrokom až 2,5%

Splňte si svoje sny! Stačí sporiť 10 € mesačne. Presvedčte sa v SLSP. www.slsp.sk

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Vyteka mi farba z kartridza do tlaciarne

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
dadctm
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 02.02.2009

PríspevokZaslal: Po 16.02.09 23:00Odpovedať s citátomNávrat hore

citácia:
Canon
ako som už písal takže žiadne HP
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Po 16.02.09 23:25Odpovedať s citátomNávrat hore

dadctm napísal:
par stovak?? na hp su kartridge nahodou dosť frahe myslím k výkonu :-/

Na to mas mysliet pri kupe tlacky. Tlaciarne sa vyberaju nie podla jej ceny ale podla ceny naplni. Lebo tlacku zaplatis len raz, ale naplne este 20x...
Ale vysvetli to tupemu telatu, ktore vidi tlaciaren za 1000sk...a az potom zisti ze naplne do toho stoja tolko co tlacka samotna.

Skus si niekedy vycistit taku pekne zatecenu tlaciaren od podobnych sraciek...potom pochopis preco mam voci tomuto takuto averziu...stretavam s s tymto v praci dost casto a ludom by som za toto ruky lamal...

Kto si chce, nech si plni, ale potom nech je ticho ked mu to robi blbosti.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Marsko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.06.2008

PríspevokZaslal: Ut 17.02.09 21:29Odpovedať s citátomNávrat hore

ja mam typ cartridzu 342 a 336. Plnit som daval zatial iba tu 336 a ako som uz spominal tak obidva cartridze prepustali atrament. Chlapik v obchode hovoril ze s ostatnymi typmi nema problem ale ze tieto tecu a nevie preco.
Zaslať odpoveď