|
 | | |
| Autor | Správa |
Missko
 Užívateľ
 Založený: 06.05.2011 Príspevky: 33
 | Zaslal: Št 12.01.12 19:01 |   |
Zdravím vás,
Chcem sa spýtať, ako už vyplýva z názvu, či sa nejakým spôsobom dá odstaviť USB prípadne samotné zariadenie, ktoré je v ňom napojené. U mňa konkrétne ide o plug&play podložku pod myš kombinovanú s USB hub-om. Podložka je podsvietená, a to svetlo je dosť silné ak mám pri tom v noci spať Mám notebook a častejšie ho iba uspím (zaklapnem) namiesto toho aby som ho vypol, pričom táto podložka ostane svietiť a ožižuje mi celú izbu.
...a prosím odpustite si inteligentné odpovede typu "Tak si notebook vypínaj" alebo "Vytiahni si to vždy z USB"
Dúfam že som trafil sekciu  |
_________________ Ntb HP Pavilion dv6
Intel Pentium P600 2.00 GHz (dvojjadrák)
ATI Raedon HD 5470 512 MB
4.00 GB RAM | |
  |
 |
killer
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.08.2009 Príspevky: 9901 Bydlisko: Martin
 | Zaslal: Št 12.01.12 19:07 |   |
softverovo mozes skusit zapnut selektivne odpojenie USB zariadeni v moznostiach napajania
ak to nepomoze, jedine hardverovy zasah, uprava kabla pridanim vypinaca na napajaciu zilu
-> toto zaroven povazujem za jedine mozne riesenie, ktore spolahlivo zariadenie odpoji (neviem si predstavit, ze spim a zrazu sa notebook prebudi a na celu izbu take nieco zasvieti - to by asi letelo oknom), ale neviem ako si na tom so zrucnostou a elektronikou (sam by som to urcite riesil takto, kedze je to velmi flexibilne, mozes napajanie vypnut hocikedy, nie len ked je notebook v rezime spanku) |
_________________ PCFórum Summer Session 2012
Formulár k predbežnej účasti nájdete v téme | |
    |
 |
Missko
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 12.01.12 19:16 |   |
No tak čo sa týka tohto tak mám zručnosti minimálne...
...ale preferoval by som skôr ten sw zásah, ale na to potrebujem návod (googlil som ale nenašiel som nič o tom)
Vieš napísať?
...bol by som povďačný...  |
4.00 GB RAM | |
  |
 |
killer
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.08.2009 Príspevky: 9901 Bydlisko: Martin
 | Zaslal: Št 12.01.12 19:21 |   |
mas windows 7?
start -> ovladaci panel -> system a zabezpecenie -> moznosti napajania -> upravit nastavenia planu -> zmenit rozsirene nastavenia -> + Nastavenia USB -> nastavenie selektivneho vypnutia USB -> Povolene
ale nezarucujem funkcnost tohto riesenia, neviem za akych podmienok tebe notebook USB odpoji a ak to aj bude fungovat, zasiahne to vsetky USB periferie |
_________________ PCFórum Summer Session 2012
Formulár k predbežnej účasti nájdete v téme | |
    |
 |
Missko
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 12.01.12 19:40 |   |
Ono to tak je celý čas nastavené Takže nefunguje.
...a ani keď to zakážem  |
4.00 GB RAM | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |