IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @207
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Lepšie vzťahy so zákazníkmi

väčšiu kontrolu nad firemnými procesmi získate so softvérom Sunsoft.CRM crm.sunsoft.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Čerstvý a voňavý domov?

Testovali sme Ambi Pur. Pozrite sa na prekvapivé výsledky experimentu! youtube.com/AmbiPur_SK

Získajte bonus 50 €

Prejdite na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. Len cez e-shop. www.o2.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Vypnutie netu

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
projector
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.10.2007

PríspevokZaslal: Pi 03.10.08 12:21Odpovedať s citátomNávrat hore

please poradte mi, mam novo-zavedeny net od amitelu ale ked ho chcem jednoducho vypnut tak mi vypise tuto hlasku:

"Momentálne nie je možné vypnúť pripojenie. Pripojenie pravdepodobne používa niektoré protokoly, ktoré nepodporujú PnP, alebo mohli byť iniciované iným používateľom alebo systémovým kontom"

...jovo mi ho nastavili alebo kde je problem???

dik za kazdu radu...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Gyrxiur
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.07.2006

PríspevokZaslal: Pi 03.10.08 12:58Odpovedať s citátomNávrat hore

vytiahni kabel, chilku pockaj a potom skus vypnut to pripojenie, ak to pojde, je to dakym divnym spravanim ich siete, ak nie, robi to nieco u teba

CPU: AMD Phenom II X4 840 MB: ASRock M3A770DE RAM: 2x2 GB DDR3 A-DATA 1600 MHz CL9 HDD: Hitachi 160 GB & Seagate 250 GB & Seagate 2 TB GPU: Gainward GTX 460 1GB GS DVD-RW: ASUS 2014L1T SC: ASUS Xonar DG CASE: ASUS TA663 PSU: Seasonic 500W LCD: Samsung 2253LW
Čo musím dnes spraviť? 1. Vstať z postele, 2. Prežiť, 3. Vrátiť sa do postele...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQMSNSkype
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Pi 03.10.08 13:05Odpovedať s citátomNávrat hore

smiem vedieť, prečo chceš vypínať net ? máš tam nejaké časové obmedzenie alebo čo ?
projector
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 03.10.08 13:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Gyrxiur napísal:
vytiahni kabel, chilku pockaj a potom skus vypnut to pripojenie, ak to pojde, je to dakym divnym spravanim ich siete, ak nie, robi to nieco u teba

ked vytiahnem kabel tak sa mi pripojenie automaticky zrusi takze to mi asi nepomoze....
projector
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 03.10.08 13:16Odpovedať s citátomNávrat hore

el mariachi napísal:
smiem vedieť, prečo chceš vypínať net ? máš tam nejaké časové obmedzenie alebo čo ?

nie nemam ziadne obmedzenia len proste ked napalujem alebo napr. striham video tak nepotrebujem zeby mi to blblo....predtym som mal net od t-comu a nemal som ziadny problem, proste som klikol na ikonu netu co je v pravom dolnom rohu a dal disable a net sa vypol - ked som zase potreboval tak som ho zapol ale tu proste bud vytiahnem kabel co ma zakazdym nebavi alebo mam vkuse zapnuty net co ma naozaj niekedy obmedzuje!
walther
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 03.10.08 13:23Odpovedať s citátomNávrat hore

stále mi to nedochádza.. ČO ti blbne ?? ja mám net pustený nonstop pri všetkých činnostiach a problém som s tým jakživ nemal...s
Gyrxiur
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.07.2006

PríspevokZaslal: Pi 03.10.08 13:29Odpovedať s citátomNávrat hore

hm, ak potrebujes zablokovat pristup komplet na net pre vsetky programy, pouzi daky firewall (nie ten windowsacky)

CPU: AMD Phenom II X4 840 MB: ASRock M3A770DE RAM: 2x2 GB DDR3 A-DATA 1600 MHz CL9 HDD: Hitachi 160 GB & Seagate 250 GB & Seagate 2 TB GPU: Gainward GTX 460 1GB GS DVD-RW: ASUS 2014L1T SC: ASUS Xonar DG CASE: ASUS TA663 PSU: Seasonic 500W LCD: Samsung 2253LW
Čo musím dnes spraviť? 1. Vstať z postele, 2. Prežiť, 3. Vrátiť sa do postele...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQMSNSkype
projector
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 03.10.08 13:33Odpovedať s citátomNávrat hore

el mariachi napísal:
stále mi to nedochádza.. ČO ti blbne ?? ja mám net pustený nonstop pri všetkých činnostiach a problém som s tým jakživ nemal...s

pozri, ja som si jednoducho zvykol vypinat net pri narocnejsich aplikaciach ako su napalovanie,strih videa, rozne prerabanie formatov a podobne pretoze mi to potom cele nejako blbne...ide mi len o to ako ten net vypnut na nic ine sa nesustred ok???
projector
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 03.10.08 13:35Odpovedať s citátomNávrat hore

Gyrxiur napísal:
hm, ak potrebujes zablokovat pristup komplet na net pre vsetky programy, pouzi daky firewall (nie ten windowsacky)

dik ale nepochopil si ma pretoze ja nechcem zablokovat komplet cely pristup na net len proste vypnut net tak jednoducho ako mi to islo este pred zavedenim internetnu od amitelu....
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Pi 03.10.08 13:59Odpovedať s citátomNávrat hore

projector napísal:
pozri, ja som si jednoducho zvykol vypinat net pri narocnejsich aplikaciach ako su napalovanie,strih videa, rozne prerabanie formatov a podobne pretoze mi to potom cele nejako blbne...ide mi len o to ako ten net vypnut na nic ine sa nesustred ok???

Zvykol si si na peknu kravinu...moj otec ma podobnu zazitu blbost: vzdy ked chodi po nete, tak predtym, ako vypnie firefox je presvedceny, ze sa musi preklikat cez tlacitko "back" az na uplne prvu stranku ktorou zacal, inak ze vraj nieco pokazi. Maximalna kravina. To tvoje je nieco podobne. Pretoze sa nema co pokazit, co blbnut, su to len tvoje paranoidne vyplody.

ale k veci - vyskusaj toto:
start-spustit-cmd (enter)
tam napis "net stop" (bez uvodz.) ci to pomoze, malo by ti to vypnut siet. Spustis to zase prikazom "net start"

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
walther
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 03.10.08 14:06Odpovedať s citátomNávrat hore

shiro to vystihol dobre naozaj je to kravina ale rob ako myslíš
vyskúšaj to čo radil a ak to nepôjde, má zmysel debatovať ďalej...
projector
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 03.10.08 14:10Odpovedať s citátomNávrat hore

shiro napísal:
Zvykol si si na peknu kravinu...moj otec ma podobnu zazitu blbost: vzdy ked chodi po nete, tak predtym, ako vypnie firefox je presvedceny, ze sa musi preklikat cez tlacitko "back" az na uplne prvu stranku ktorou zacal, inak ze vraj nieco pokazi. Maximalna kravina. To tvoje je nieco podobne. Pretoze sa nema co pokazit, co blbnut, su to len tvoje paranoidne vyplody.

ale k veci - vyskusaj toto:
start-spustit-cmd (enter)
tam napis "net stop" (bez uvodz.) ci to pomoze, malo by ti to vypnut siet. Spustis to zase prikazom "net start"

dik za ten navod - vyskusam a vecer dam vediet ci to pomohlo....a inak nemyslim si ze tento moj vyplod ma nieco podobne s tym tvojim co si ty napisal....ale aj tak zatial dik
Horalka
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.03.2007

PríspevokZaslal: Pi 03.10.08 14:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Mozem vediet ako by ti to blbo keby si mal net zapnuty?

AMD Phenom II X4 955 BE C3 / ASUS M5A97 PRO / Kingston HyperX 4GB Kit DDR3 1333MHz CL7 / Gigabyte GV-R685OC-1GD 1GB GDDR5 Windforce 2X / WDC WD1600AAJS Caviar Blue 7200rpm SATA / Samsung EcoGreen F3 HD105SI 1TB SATA / ASUS 1814BLT / Fortron 400W PFC FSP400-60GLN
Mobil: Samsung Nexus S i9023
projector
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 03.10.08 14:26Odpovedať s citátomNávrat hore

vysvetlim to asi takto pre tazko chapajucich co sa tyka mojej veci: ked mam net zapnuty tak vacsinou nieco stahujem pretoze inak nevidim dovod preco by som ho mal mat zapnuty non-stop takze z toho logicky vyplyva ze ked mi stahuje naraz napr. nejakych 10 partov uz na disk tak neviem ako vam ale mne to zatazuje system a zrovna ked nahodou napalujem tak sa to odrazi na bufferi a nakoniec na kvalite zapisu. Vyskusam este to co napisal shiro aj ked nechapem preco tu preberame temu "ze naco vypinam net" ked na zaciatku som jasne napisal v com je problem!!!
9tommy9
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.12.2007

PríspevokZaslal: Pi 03.10.08 15:02Odpovedať s citátomNávrat hore

ak ma slabsi pocitac tak ten net mu moze skodit ked som mal stare p3 850MHz tiez som pri narocnych aplikaciach musel vypinat net pretoze mi to spomalovalo pc a navyse ked mas vypli net je tu aj mensia sanca na to ze sa ti zaviri nie?tu mu mate radit ako to vypnut nie preco vypina net,skus kontaktovat tych co ti zriadili net ti by ti mohli poradit

CPU: AMD Phenom II X4 925 +AC Freezer 64 Pro| MB:ASUS M4A78-EM | VGA: Sapphire Radeon HD5770 1GB GDDR5 Vapor-X | PSU: Corsair 400CX 400W | RAM: 2x2GB A-Data 800MHz Gamers Edition | HDD1: WD Caviar 80GB Sata2 | HDD2: WD Caviar Blue 500GB Sata3 | LCD: BENQ G900WAD 19" | Case: Thermaltake SopranoRS 101
Zaslať odpoveď