IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @205
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dajte nám svoj hlas

Vyberte si z našich kandidátov Skvelé ceny a 3 benefity zadarmo www.opel-akcia.sk

Magio Internet

Najobľúbenejší internet teraz získate na prvých 100 dní úplne zadarmo. telekom.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Myslite s nami ekologicky

Zapojte sa súťaže s Orangeom a vyhrajte zeleň pre vaše mesto či obec! www.orange.sk

AZ pneu - špeciálné ceny

Špeciálne ceny zimných pneu, využite skvelé ceny pneumatík. www.az-pneu.sk

Vypalovacie rychlosti

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Axwell
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.03.2007

PríspevokZaslal: Ut 11.08.09 18:57Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim, neviem ci dnes ma zmysel vypalovat pomalsie ako dvdcka ako umoznuje dane dvd medium napr. mam dvd medium verbatim na nej napisane 16x rychlost, takze dam napalovat, a v nero sa da vidiet, ze tuto rychlost nikdy nedosiahne, vacsinou vypaluje 13-14 max. niekedy 12-11x no nie cely proces vypalovania sa nevypaluje presnou rychlostou ono sa ta rychlost meni, este taka otazka, v ashampoo burning studio neviem nastavit aby som videl ked napalujem rychlost aktualnu.

takze otazka na vas, co si myslite ?

este otazka, preco napr. medium verbatim takej isteho typu pali niektore rychlejsie a niektore pomalsie pri nezmenej rychlosti ?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
prandof
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 27.12.2007

PríspevokZaslal: Ut 11.08.09 19:14Odpovedať s citátomNávrat hore

Maximálnu rýchlosť dosiahne napaľovanie len na okraji média, v strede je menšia.

http://cdr.cz/a/6930
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
ac.milan
Administrátor
Administrátor

Založený: 17.04.2008
Vek: 25

PríspevokZaslal: Ut 11.08.09 19:15Odpovedať s citátomNávrat hore

ci to je dnes ci vcera a ci zajtra, tak urcite najspolahlivejsia rychlost je podla mna ta 4x, pripadne 8x, vyssiu nikdy nedavam, par minut ma nezabije a aspon nemaju problem ani moje starsie prehravace

a ze to iste medium ma pri viac kusoch ine rychlosti-nic vynimocne,vyraba sa to na miliony kusov a nie je kazde medium navlas rovnako vyrobeny kus

PC: Gigabyte GA-M52L-S3 / Athlon II X3 445 @ 3,1GHz / AM1 2x2GB DDR2 800 MHz / (RMA) Gigabyte HD7750 1GB OC@880MHz (RMA) / Seagate 7200.12 500GB / Creative Audigy SE / Fortron GP 350W 80+ / 24" BenQ G2420HDBL / Genius SP-HF1800A
NB: MSI M670X-091SK ( 2x1GB DDR2 667MHz )
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Axwell
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.03.2007

PríspevokZaslal: Ut 11.08.09 19:36Odpovedať s citátomNávrat hore

no hej na konci napalovania, ma tam najdlhsiu draha, takze sa musi tocit viacej a teda vtedy aj vyssia rychlost logicke, ja nevidim rozdiel medzi 16 a napr. 8 i ked si myslim, ze moja napalovacka auto nastavuje rychlost a to ze nastavim 8,16 je len max. co moze dosiahnut, ale 16 mi este nikdy nedosiahlo, takze vzdy palim pod 16x je to vsetobecne okolo 10-12x
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď