IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @203
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Stavebný materiál Porfix

Materiál pre váš nový dom. Unikátne stavebné výrobky Porfix. www.Porfix.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Náhradné diely pre Peugeot

Výhodne, z najväčšieho vrakoviska na Slovensku hneď za Bratislavou. autolandia.sk

Kedy sa oplatí prerobiť auto

na plyn? Nemusíte nevyhnutne hľadať kalkulačku a papier, aby ste si autoviny.zoznam.sk

UNIQA - Poistenie domova

Uzavrite zmluvu a získajte zdarma NONSTOP asistenčné služby! www.uniqa.sk

vypadava mi grafická karta

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
vlado666
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.06.2008

PríspevokZaslal: Št 26.06.08 17:10Odpovedať s citátomNávrat hore

ked restartujem pocitac tak mi potom nenaskoci graficka karta...iba co je integrovana...cize male rozlisenie a farebna hlbka...napise mi ze nemam nainstalovane ovladace...a ked sa pozrem do vlastnosti vsade mi napise nenainstalovane alebo neco take proste ze chýba...
pomoze len ked natvrdo vypnem pocitac a po chvily opat zapnem...
odinstaloval som stare ovladace nainstaloval nove a stale to robi...no teraz este ked to je normalne mi po chvily scerna obrazovka a nic sa neda robit...
prosim pomozte...len nie aby som si kupil novu kartu
a moja graficka: Radeon 9550 AGP 128MB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
TOM4S
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.05.2008

PríspevokZaslal: Št 26.06.08 20:47Odpovedať s citátomNávrat hore

Ak si uz skusal ine drivere, popripade reinstall win tak, zase ostava metoda menenia komponentov...chod ku kamosovi nech ti pozicia jeho agp grafu a vyskusaj. Ver mi, setri to cas a nervy. Ak jeho pojde v poho, tak tvoja VGA pojde do kosa a mas jasno.

Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: So 28.06.08 19:47Odpovedať s citátomNávrat hore

vlado666 napísal:
ked restartujem pocitac tak mi potom nenaskoci graficka karta...iba co je integrovana...cize male rozlisenie a farebna hlbka...

ako myslis ze ti ide iba integrovana. musis prehodit kabel do dosky? alebo si proste pleties rozlisenie s igp.
reinstall win, na to nove drivery, nic ine neinstaluj. ak nepomoze, grafika zrejme odisla. pozri sa na nu, a ci nema nafuknute kondenzatory...

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď