IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @202
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

SENSIT s.r.o.

Výroba odporových snímačov teploty Pt100, Pt500, Pt1000, T1, Ni1000, NTC... www.sensit.cz

Čerstvý a voňavý domov?

Testovali sme Ambi Pur. Pozrite sa na prekvapivé výsledky experimentu! youtube.com/AmbiPur_SK

Myslite s nami ekologicky

Zapojte sa súťaže s Orangeom a vyhrajte zeleň pre vaše mesto či obec! www.orange.sk

Náhradné diely pre Peugeot

Výhodne, z najväčšieho vrakoviska na Slovensku hneď za Bratislavou. autolandia.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

vymena nekombatibilnych komponentov

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
MiSkoO_14
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.11.2009

PríspevokZaslal: Ne 06.12.09 0:27Odpovedať s citátomNávrat hore

na pccko som si objednal zostavu ktoru ste mi tu zlozili v nakupnej poradni, ale je nekompatibilna... som z toho strasne sklamany, lebo som lama v pc a este som to objednal lebo som vam veril ide mi o to, ze by som si ich chcel u nich vymenit za ine... vratit by sa to malo dat do 7 dni ale v telefone mi povedal ze ked tam bola plomba a bolo to rozbalene tak neni sanca... neverim tomu, lebo ked niekto chce nieco vyskusat, alebo pozriet co to je tak to musi rozbalit a v tom pripade aj plomb roztrhnut... co myslite ako to mam s nimi vyriesit? do telefonu som im nepovedal, ze by som to chcel vymenit iba som sa ich pytal, ze ci sa to nedavratit... dakujem za odpovede
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Ne 06.12.09 1:12Odpovedať s citátomNávrat hore

MiSkoO_14 napísal:
na pccko som si objednal zostavu ktoru ste mi tu zlozili v nakupnej poradni, ale je nekompatibilna...

to znamena co?

MiSkoO_14 napísal:
vratit by sa to malo dat do 7 dni ale v telefone mi povedal ze ked tam bola plomba a bolo to rozbalene tak neni sanca...

maju pravdu

MiSkoO_14 napísal:
neverim tomu, lebo ked niekto chce nieco vyskusat, alebo pozriet co to je tak to musi rozbalit a v tom pripade aj plomb roztrhnut...

nemusis rozbalovat, staci ked si o danej veci najdes na nete info a hned vies ci to pobezi alebo nie.

MiSkoO_14 napísal:
co myslite ako to mam s nimi vyriesit? do telefonu som im nepovedal, ze by som to chcel vymenit iba som sa ich pytal, ze ci sa to nedavratit... dakujem za odpovede

na rozbalene veci neplati vratenie do 7 dni. vymenit ti to mozu, ovsem obchodnikovi to nijaky zakon nekaze, takze je to len na jeho dobrej voli.

INac ten tvoj topic som dival a na tom co si objednal nic nekompatibilne neni. takze netusim o com tocis.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
MiSkoO_14
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 06.12.09 23:30Odpovedať s citátomNávrat hore

je to nekompatibilne neda sa to zlozit bol tu znamy z pocitacoveho obchodu zo sale droj nesedi na dosku a grafika tak isto...
Malveon
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.11.2008

PríspevokZaslal: Po 07.12.09 0:21Odpovedať s citátomNávrat hore

Pozeral som si tvoje príspevky.....

CPU: AMD Phenom II X4 Quad Core 925, Socket AM3, 95W,2,8GHz,8MB, BOX
RAM: Kingston 4GB (Kit 2x2GB) 800MHz DDR2 Non-ECC CL 6
DOSKA: Gigabyte GA-MA785G-UD3H, AMD785G+SB710, DualDDR2-1066, SATA2, RAID,GBLAN,CF,ATX
ZDROJ: Fortron FSP500-60APN 500W aktivní PFC bulk
GRAFA: Gainward GTS250 512MB

Čo je na tomto nekompatibilné? Ty si somár a zle si si to zložil. Všetko určite pasuje.

Nepočúvam hip-hop pretože mám rád hudbu!!!!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
Daron
Administrátor
Administrátor

Založený: 08.08.2007
Vek: 24

PríspevokZaslal: Po 07.12.09 0:57Odpovedať s citátomNávrat hore

musi to fungovat, znamy nech ide predavat rozky, nie pocitace

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 07.12.09 15:59Odpovedať s citátomNávrat hore

dakujem myslim, ze ten moj znamy bude nejaky **** lebo som volal aj stym technikom z tej firmy a povedal mi ze to musi ist aj keby co bolo a + as 8 ludi z fora mi povedalo to iste tak nwm... tam bude asi chyba len s tym zdrojom, ze nesedi do grafiky alebo co
Daron
Administrátor
Administrátor

Založený: 08.08.2007
Vek: 24

PríspevokZaslal: Po 07.12.09 17:22Odpovedať s citátomNávrat hore

je mozne ze zdroj nema 2x6(8) pin PCIe napajanie, alebo ake potrebuje grafika. Potom sa tam dava redukcia. Bud je pribalena ku grafike, alebo si ju dokupis.

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 07.12.09 19:55Odpovedať s citátomNávrat hore

mam ju pribalenu ku grafike, myslim ze som to skusali aj s tou redukciou a neslo... myslim ze tam nebolo kde zapojit PIN konektory zo zdroja alebo ako to bolo nwm uz

Naposledy upravil MiSkoO_14 dňa Po 07.12.09 19:59, celkom upravené 1 krát.
don jebot
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.04.2008

PríspevokZaslal: Po 07.12.09 19:59Odpovedať s citátomNávrat hore

Daron napísal:
musi to fungovat, znamy nech ide predavat rozky, nie pocitace

+ 5 bodov (tak dobre som sa zasmial XD)

pardon za OT ..

Zaslať odpoveď