IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @199
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zápis firmy do 4h do OR

slovenská filiálka britskej firmy: takmer nulové osobné dane, kapitál atď. www.form-online.net

Hotel Swing 4* -54%

Zľava 54% na pobyt v centre Krakowa v PL 120€ /2 os./2 noci- polpenzia, aquapark www.setriza3.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Hliníkové profily L, U, jakle

viac ako 1000 profilov skladom od 24 h zaujímavé ceny, doprava zdarma celá SR www.tisicprofilov.sk

Vylepšenie?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
camo
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 05.09.2009

PríspevokZaslal: Št 12.05.11 17:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím.
Som si všimol, že bola pridaná do fóra novinka tj. že ak chcem dať dva príspevky po sebe, tak to zlúči do jedného. To chápem, len sa chcem spýtať, či sa aj ikona pri vlákne zafarbí, ako pri pridaní nového príspevku a či príde mail s upozornením na nový príspevok.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Št 12.05.11 18:16Odpovedať s citátomNávrat hore

To "vylepšenie" je tu už pekne dlhú dobu a áno, príspevok sa označí ako nový - ikonka zmení farbu.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
emer
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.12.2006
Vek: 18

PríspevokZaslal: Št 12.05.11 19:20Odpovedať s citátomNávrat hore

prečo "vylepšenie" ? má to aj nejaké nevýhody? podla mňa je to super

Zaslať odpoveď