IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @199
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Detské drevené zábrany

Zábrany na posteľ, schody a do dverí. Tovar skladom. Rýchle dodanie. www.detske-ohradky.sk

Výkonové relé

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
flip
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.04.2009
Vek: 17

PríspevokZaslal: Po 15.08.11 11:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Viete mi poradiť načo to slúži ? ... Pokazil sa mi ručný vysávač , myslel som si že odišiel motorček . Po mali som pomeral všetko a zistil som že toto relé je nefunkčné , respektíve keď som ho drotikom premostil tak motorček išiel . Teraz neviem či mi stačí napajkovať drôt a kašlať nato relé alebo kúpiť nove ? Načo to tam vlastne slúži ?
( https://www.distrelec.sk/v%C3%BDkonov%C3%A9-rel%C3%A9-pro-desku-plo%C5%A1n%C3%BDch-spoj%C5%AF-12-vdc-360-mw/hongfa/hf3fd-012-z3f-610/401218 )

Computer 1:MB:ASUS M2N4 - SLI Procesor:AMD Athlon X2 4000+ 2.1Ghz EEGraficka:ASUS EAH5770 1GB RAM:4GB 4X1GB Dual ChanelHDD:320GB Western Digital + 1000GB SamsungZdroj:Fortron Blue Storm II 500W Monitor:22˝ LCD Fujitsu Siemens D22W-1Reproduktory:2.1 Speed Link SL-8231 GravityOS:Windows 7 Professional SK 32-bit
Computer 2.:Procesor:Pentium 4 1.4Ghz Grafická:GeForce MX 400 64mbRAM:512MB HDD:20GB MAXTOR + 40GB SamsungReproduktory:2.1 TEAC X-30OS:Windows XP ProfessionalMobili:Orange San Francisco
92% teenagerů poslouchá a žije podla Hip-Hop,Jestliže patříš mezi zbylých 8%, dej si tuto větu do podpisu
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Jani
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.02.2009
Vek: 27

PríspevokZaslal: Po 15.08.11 15:02Odpovedať s citátomNávrat hore

podla mna je na ochranu baterie, aby sa nedonicila kde je uz vybita, cize ju odpaja skor nez sa totalne vybije lebo to akumulatoru skodi ,a je tam dost velky odber prudu z nej pri ruc. vysavacoch.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď