|
 | | |
| Autor | Správa |
fubu
 Užívateľ
 Založený: 22.07.2011 Príspevky: 123
 | Zaslal: Po 02.01.12 22:32 |   |
zdravim.....som maturantom na gymnaziu a chystam sa maturovat z AJ,SJ,INF,MAT....a chcel by som ist niekam na vysku studovat INF...orientujem sa najmä na BA lebo tam mam rodinu....aký odbor si vybrat???....pozeral som odbory na tehcniku a tam bola informatika, priemyselna informatika, apilkovana informatika,...v buducnosti by som chcel robit napr. nieco s databazami alebo nejaku spravu pocitacov nejake riadenie a tak....mali sme grafiku ale nejako skvely v tom nesom, mali sme tvorbu webu a tiez tom niesom nejaky najlepsi...a taktiez bolo aj programovanie a je to clekom fajn...ale su lepsi ako ja obavam sa ci by som na vyske rozumel zlozitejsim algoritmom ...taze co mi poradite aky odbor???...kamos je na hospodarskej v kosiciach a ze si naestazuje ale tak v BA je hospodarska na ekonomickej a tam su take skusky ze sami hlava zakrutila co teda? premyslal som nad aplikovanou infomatikou...? co viete o tom je to vhodne ? |
| |
  |
 |
TESLA
 Užívateľ
 Založený: 18.12.2010 Príspevky: 539 Bydlisko: Čadca
 | Zaslal: Po 02.01.12 23:11 |   |
|
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |