aha, ja som v tom hladal nejaky obrazec, ze sa bude zdat ako keby daco chodilo ked to skace a podobne
_________________ PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Luks
winyx Užívateľ
Založený: 25.08.2008 Príspevky: 1455 Bydlisko: Košice
Zaslal: Št 19.08.10 0:10
je paraolimpiada v plavani ne seci postihnutý a jeden je taky ze len hlava je...odstartuju a hlava padne na dno...1min nič , 2 minuty furt nič tak vyberu hlavu,umele dychanie ,ozivovanie hlava sa prebere a povie ta 30 rokov k*rva sa ucim plavat usami a ta p*ca mi da ciapku
_________________ Predám všetko, čo sa mi dostane do rúk!
Obchodník je meno moje!
Dnes MNE,Zajtra SEBE a napozajtra TOMÁŠOVI.
Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. -Einstein-
Žena je ako demo program. Buď má obmedzenú dobu užívania, alebo najlepšie funkcie má zakázané, alebo stále kecá, aby si ju zaregistroval.
Samec kytovce při ejakulaci vyprodukuje 1500 litrů semene,
z toho se do samice dostane přibližně 10% to je 150 litrů!!
Už víte proč je moře slané?
Zaslal: Št 19.08.10 18:48
toto je stare, ale dobre
Ako vystrašiť suseda v lietadle?
1. vytiahnuť pomaly z príručnej batožiny notebook
2. pomaly a opatrne ho otvoriť
3. zapnúť
4. uistiť sa, že Váš sused sa pozerá
5. spustiť internetový prehliadač, skontrolovať či je zapnutý zvuk
6. na krátky moment zavrieť oči, potom ich otvoriť a pozrieť sa smerom k nebu
8. zhlboka sa nadýchnuť, a otvoriť tento link
http://www.myit-media.de/the_end.html
Bill Gates, Andy Grove a Jerry Sanders (sefove MicroSoftu, Intelu a AMD, kdybyste ta jmena neznali) meli obchodni schuzku na nejvyssi urovni. V prubehu napjatych jednani se najednou ozvalo pipani z mist, kde sedel Bill. Bill rika: "To je muj nouzovy pager. Panove, omluvte me, tenhle hovor opravdu musim prijmout." Bill pak zvedl svoje hodinky k uchu a konec kravaty k ustum a vyrizuje hovor. Kdyz domluvil, vsiml si, jak na nej ostatni koukaji, tak zacal vysvetlovat: "No, to je muj nouzovy komunikacni system. V hodinkach je zabudovany reproduktor a v kravate vsity mikrofon. Takhle muzu kdykoliv a kdekoliv telefonovat." Ostatni pochvalne prikyvli a pak jednani pokracovalo. Najednou zacal pipat Andy. Take rekl neco v tom smyslu, ze se omlouva, ale ten hovor musi prijmout. Klepl se pres ucho a jen tak zacal mluvit do vzduchu. Kdyz skoncil, ostatni na nej tupe zirali, tak zacal vysvetlovat: "To je muj novy komunikacni system. Mam reproduktor implantovan v usnim boltci a mikrofon v tomhle umelem zubu. Neni to super vynalez?" Jednani zase pokracuje. Po par minutach se Jerry silene hlasite uprdne. Ostatni na nej vyvali nevericne oci a on rika: "Nemate nekdo kus papiru? Zrovna mi nekdo faxuje."
Zomrel jeden mladí muž otec rodiny a príšiel na pohreb skoršie farár aby vydel neboštíka jak vypada ked bude o nom hovorit počac pohrebnej ceremonie. Farar hovorí trúchliacej vdove,, Celkom dobre vypada,, a ona mu odvetila,, Už tri dni nepije moj nebohý manžel,,
Právnik zaparkuje svoj úplne nový Mercedes 600 SEL priamo pred
kanceláriou. Vtom, ako vystupuje, okoloidúci kamión odtrhne celé dvere
na vodičovej strane. Rozčúlený právnik kričí:
- Môj nový mercedes! Už nikdy nebude ako predtým! Ty sviňa jedna kamionistická!
Vodič kamiónu sa len znechutene vykloní a hovorí:
- Vy právnici ste takí nechutní materialistickí blbci, že to ani nie
je možné! Mercedes si všimnete, ale že vám chýba polovica ľavej ruky,
to vás netrápi, čo?!
- Preboha! Kde mám rolexky?
Povídají si dve babky na návsi:
"Tak co ta Vaše vnucka dostala od toho Itala?"
"No povídala, že syfilis."
"A co to je?"
"No to já nevím. Ale asi je to vetší než Mercedes."
"A jak to?"
"No protože povídala, že jestli je to fakt pravda, tak se v tom poveze celá vesnice."
// upravuj si prispevky. ac.milan
Steal6th Užívateľ
Založený: 15.12.2009 Príspevky: 572 Bydlisko: Žilina (Nová Bystrica) Vek: 18
Zaslal: Ne 22.08.10 14:36
_________________ NB: HP Compaq Mini CQ10-510
"Ak si v spoločnosti žien a chceš z nej čítať ako z knihy, nepoužívaj slepecké písmo." - Tristan Bernard
Jeffo Zablokovaný užívateľ
Založený: 14.11.2008 Príspevky: 7420 Bydlisko: Moldava City Vek: 27
Zaslal: Po 23.08.10 20:44
Čo je pre kanibala tehotná žena? Kindervajce!
_________________ PC: Cpu: Intel® Core™2 Quad Q8200 2.33Ghz @3,15Ghz+Ac freezer 7 Pro MB: Gigabyte EP45-UD3R 1366 Ultra Durable 3 Vga: ASUS ATI EAH HD4830 512 DDR3 Ram: 4GB Kingston Hyper X 800 CL5 Psu: GEMBIRD 650W CCC-PSU8xATX 2.2+2xSilent Fan Monitor: Samsung SyncMaster 223BW 22´ TFT Active Matrix 2ms Case: Mercury ATX Black+Mod Hdd: Samsung F3 SpinPoint 500GB DVD: LG 52 DVD RW-Combo Repro: Canyon 2.1 CN-SP 21 A OS: Windows7 Pro x64 Volant: Logitech Driving Force Pro (DFP) 900°
NoteBook:ASUS K50IJ (SX263) SK+wifi router LinkSys WRT160Nv2/N-kový Afto:Opel Astra G 1.6 16v(101HP) Phone: HTC Wildfire-S 8Gb
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.