V Chánově na sídlišti vlivem uniku plynu vybuchne v
pondělí v deset hodin dopoledne panelák, ve kterém bydlí
devatenáct rodin cikánů a jedna rodina bílých gadžů.
Všichni cikáni zahynou pod troskami, jenom bílí gadžove
přežijí.
Pozůstalí cikáni z okolních paneláků jsou tímto jevem natollik
rozrušeni, že uspořádají před budovou Městského úřadu demonstraci a
požadují vysvětlení od šéfa záchranného sboru, jak je možné,
že všichni cikáni v baráku zařvali a bílý kurvy přežily....
Šéf záchranného sboru jim to vysvětlil:
Kdyby jste všichni chodili do práce jako ty "bílý kurvy",
tak se Vám taky nic nestalo!!!
_________________ CPU: AMD PhenomII X4 955 BE @ 4GHz, Ninja 3, MB: Gigabyte GA870A-UD3, RAM: 2x2GB DDR3 Kingston 1600MHz, HDD: Seagate Baracuda 7200.12 1TB, GPU: Asus 5850 TOP @850/1200, LCD: ASUS VW246U Key/M:Logitech 600, A4Tech X750, Seasonic 520W, Antec 300, OS:Win7 x64 CP:LG Optimus 2X , PlayStation3NB: HP Pavilion dv6157eaNetB:Lenovo S10e Inteligencia je to, čo používaš keď nevieš čo máš robiť Jean Piaget
Otázka:
Prečo keď vaša žena alebo priateľka otehotnie, všetky jej priateľky
hladia jej brucho a hovoria "gratulujem" - ale žiadna nepohladí váš
penis a nepovie "dobrá práca" ?
Mal si aj nick zmazat teraz jej vsetci budu pisat
A ten Pokec tam chodim len kvoli e-mailu......
Raz mi spoluziacka rozpravala ze inzerat : 14 rocne dievca hlada chlapca na vazny vztah
Aby som nebol OT tak :
Asi to tu u bolo ale
BIBLIA
1)Na počiatku všetkého bolo slovo a to slovo bolo z dvoch bajtov a viac nebolo nič.
2)I oddelil Boh jednotku od núl, a videl, že to bolo dobré.
3)Boh povedal: "Buďte dáta."
Potom Boh povedal: "Nech sa dáta uložia na svoje miesto." A vynašiel diskety, harddisky a CD-R.
4)A Boh povedal: "Nech sú počítače, aby bolo kam dávať diskety, harddisky a CD-R." Stvoril počítače a nazval ich "hardware", a oddelil software od hardware.
5)Software ešte nebol, ale Boh rýchlo stvoril programy - veľké aj malé a povedal im: "Choďte a množte sa a naplňte celú pamäť!"
6)Ale zunovalo sa Bohu samému vytvárať programy a povedal si: "Stvorím Programátora k svojmu obrazu, nech on vládne počítačom, programom a dátam." Stvoril Programátora a usadil ho v Počítačovom centre, aby v ňom pracoval. Zaviedol programátora k stromovej štruktúre a povedal: "V každom adresári môžeš spúšťať programy, len z adresára WINDOWS nič nespúšťaj, lebo zomrieš."
7)Boh povedal: "Nie je dobré, keď je Programátor sám, stvorím toho, kto bude obdivovať programátorskú prácu." I vzal od Programátora kosť, v ktorej nebolo mozgu a stvoril to, čo bude obdivovať Programátora. To dostalo meno Užívateľ. I sedeli pod nahým DOSom a nehanbili sa.
Ale Bill bol šikovnejší ako všetky iné zvieratá, ktoré Boh stvoril. Bill povedal Užívateľovi: "Naozaj povedal Boh, aby ste nespúšťali žiadne programy?" A Užívateľ odpovedal: "V každom adresári môžeme spúšťať programy, ale v adresári WINDOWS nie, lebo zomrieme." I povedal Bill užívateľovi: "Ako môžeš niečo také hovoriť, keď si to nevyskúšal!? V ten deň, keď spustíte program z adresára WINDOWS, budete rovní Bohu, pretože jedným tlačidlom myši stvoríte to, čo budete chcieť." I videl Užívateľ, že ovocie Windows boli pastvou pre oči a hodné závidenia, a pretože akékoľvek vedomosti boli od tejto chvíle zbytočné, nainštaloval WINDOWS na svojom počítači. A povedal Programátorovi, že je to dobré, a on si ho tiež nainštaloval.
9)A hneď išiel Programátor hľadať nové "drivery". Boh sa opýtal: "Kam ideš?" On odpovedal: "Idem hľadať nové 'drivery', pretože pod DOSom nie sú." Boh sa opýtal: "A kto ti povedal, že potrebuješ 'drivery'? Nespustil si náhodou programy z adresára WINDOWS?" Programátor odpovedal: "Užívateľ, ktorého si mi pridelil, si objednal programy pre WINDOWS, a preto som si aj ja nainštaloval WINDOWS." A povedal Boh Užívateľovi: "Prečo si to urobil?" Užívateľ odpovedal: "Bill ma naviedol."
10)A povedal Boh Billovi: "Pretože si to urobil, budeš naveky prekliaty medzi všetkým, čo sa hýbe na zemi. A bude nepriateľstvo medzi tebou a Užívateľom. Naveky ťa bude Užívateľ nenávidieť, a ty mu budeš predávať svoje WINDOWS."
11)A Užívateľovi Boh povedal: "WINDOWS ťa veľmi sklamú a zničia tvoje zásoby, budeš používať zlé programy a bez Programátora neurobíš nič."
Programátorovi zase: "Pretože si poslúchol Užívateľa, nech sú prekliate tvoje počítače. Vznikne v nich veľa chýb a vírusov. V pote čela budeš stále opravovať svoje programy."
12)I vyhnal ich z Počítačového centra a vstup zabezpečil heslom.
13)General protection fault.
_________________ "Nikdo nebude nikdy potřebovat více než 640kB RAM!" (Bill Gates, 1981)
nerobme si ťažkú hlavu z debilov čo nám ani po členky nesiahajú, buďme radi že my dačo dokážeme a smejme sa im akí sú sprostí, lebo budúcnosť sveta neni vo feťákoch ale v múdrych ľuďoch
Stretne stará škaredá derivácia funkciu a hovorí: ''Ty sa ma nebojíš?''
Funkcia: ''Ha, ja som funkcia e^x (e na xtu)!''
Derivacia: ''Ha ale ja derivujem podla ypsilon!''
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.