IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @717
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Bezpečnosť výrobkov

Požiadavky chemickej legislatívy Podmienky vstupu na trh Európskej Únie www.ekotox.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Hodinky - zásielkový predaj

Už o 2 dni môžete mať hodinky na Vašej ruke! CASIO, SEIKO, LORUS, 4YOU. www.casallia.sk

Zbavila som sa vrások

bez Botoxu alebo plastickej chirurgie Pozrite sa ako www.zuzanaskinsuccess.com

Štýlové hodinky za super ceny

Veľký výber hodiniek za super ceny. Všetko skladom, odosielame do 24 hod. www.redstone.sk

Všeobecná diskusia o eShopoch / obchodoch

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Po 07.12.09 17:39Odpovedať s citátomNávrat hore

To robí aj mne, posledných pár dní má alza nejaké problémy.
Dnes mi napríklad prišla sms, že mám tovar pripravený na prevzatie a bolo tam úplne iné číslo, ako bolo číslo objednávky (ale napríklad na e-mail mi prišlo správne).
To isté pred pár týždňami - chcel som si objednať optický kábel k DVD a nedal sa vložiť do košíka. Písal som im a odpísali mi asi o týždeň a pol. Jednoducho majú skvelých technikov.

A ak ťa presmeruje na .cz doménu, tak stačí vpravo hore vybrať slovenský jazyk (tú vlajočku), aj keď ju tam máš nastavenú a malo by ťa presmerovať na .sk.

Craig
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.02.2009

PríspevokZaslal: Ne 13.12.09 11:37Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja mám skuseností s týmito 3:

alza.sk - dal som si skladať pc, na doručenie som čakal cca 2 týždne, doprava najdrahšia zo všetkych e-shopov, keď prišla dobierka graficka karta sa vnutri pc povaľovala takže hneď v prvy deň otvorena case. Kupoval som pred 1,5 rokom kvôli tomu že to bol vtedy asi jediny e-shop o ktorom som vedel že skladaju pc. Potom už nikdy viac.

pccko.sk - kupoval som MB + CPU, do 2 dni u mňa, všetko v poriadku, platba cez účet, doprava zdarma.Odpurúčam.

pcmania.sk - kupoval som najprv zdroj a vga. Nakoľko zdroj pískal tak som ho reklamoval. Napisali mi e-mailom presny postup odoslania a označenia reklamacie. Zdroj im prišiel, kedže nebol skladom tak mi vyhoveli v tom o ktory som ich žiadal. Cca 10 dní vybavovaná reklamacia, čo mne neprekážalo, kedže som v tom čase skladal pc. Odporúčam, maju spolu s pcckom najlacnejšie ceny, len narozdiel si učtuju dopravu čo nieje veľa a pri nakupe nad 150€ je to nepostrehnuteňa suma.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
pukepulos
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 24.04.2008

PríspevokZaslal: Ut 22.12.09 8:32Odpovedať s citátomNávrat hore

co sa to deje v alze? v nedelu som objednaval komponenty do pc ktore boli vsetky na sklade v pondelok mam sms ze si to mozem prist vyzdvihnut ...ale ked som objednal v piatok pred tym monitor a nejake veci este co boli tiez na sklade tak dodnes som nedostal sms o prichode na pobocku..nechapem..mam cakat alebo kupit inde?

CPU:e5200 cooled by OCZ Vendetta+Enermax Cluster RAM:2x1gb A-data gamers series MB:Gigabyte ep43-ds3 VGA:4850 matrix+accelero s1 rev.2+Enermax Magma@5V PSU:Enermax 385w LCD:LG Flatron W2243T HDD:WD 640gb Case:Coolermaster Elite 330+Enermax Magma Out of case@5V
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
f4r0
Moderátor
Moderátor

Založený: 08.11.2006

PríspevokZaslal: Ut 22.12.09 12:47Odpovedať s citátomNávrat hore

preco tam nezavolas? mam pocit, ze robia az od 28.12.2009

Inteligencia je to, čo používaš keď nevieš čo máš robiť Jean Piaget
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQMSNJabberFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: Ne 27.12.09 1:24Odpovedať s citátomNávrat hore

www.kobiaq.cz - poznate? skusenosti ? zda sa mi to ako podvod, ale ktovie..

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Preston Marlow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.03.2009

PríspevokZaslal: Št 31.12.09 13:12Odpovedať s citátomNávrat hore

shop NOVEPC sk mam ho cez cestu u nas v BB. Nikdy nebol ziadny problem. S RMA takisto spokojnost-dokonca boli vymenene karty ked sa zle slahol bios kariet v ramci pokusov. Takze novepc sk mozem odporucit.

raf
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.04.2008

PríspevokZaslal: Št 31.12.09 13:43Odpovedať s citátomNávrat hore

Skusenosti mam hlavne s alzou - uz necele dva roky tam kupujem a zatial s nimi neboli problemy. Kedze byvam v BA, kde maju aj kamennu pobocku, kde sa da tovar vyzdvihnut, tak dopravu mam zadarmo a aj reklamacie su o to lahsie. Tovar, ked sa vratil do 7 dni, tak ho prijali, prinajhorsom, pri znamke otvorenia obalu, strhli 5% z povodnej ceny. Ked sme reklamovali mobil, ktoremu vybuchla nabijacka, tak ho tiez prijali v pobocke a peniaze vratili. Ale je pravda, ze ceny maju vacsinou trocha vyssie ako ine, slovenske eshopy, ale vacsinou kupujem len jednu-dve veci naraz, takze mi to je jedno, kedze usetrim na doprave a netreba sa dohadovat s kurierom.

pc: MB: MSI K9N SLi (chipset nvidia nforce 570 SLi), CPU: amd athlon X2 5600+ 2.8 Ghz Windsor chladeny ac freezer 64 pro, ram:2 GB 800Mhz DDR2 A-DATA Vitesta Extreme Edition (2x1GB), grafika: Sapphire Radeon HD 3870 512MB, HDD:Hitachi deskstar SATA2 7200 rpm 500.1GB, PSU: 450W Eurocase
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
InVader
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.02.2008
Vek: 17

PríspevokZaslal: So 02.01.10 12:11Odpovedať s citátomNávrat hore

ahojte chcel by som sa spitat na tento obchod ma snim niekto skusenosti ???
www.allmobil.sk
Dakujem

MB:GIGABYTE Z68X-UD3H-B3,CPU:I5-2500k 3.3Ghz,FAN:Coolink Corator DS,GPU:GIGABYTE N570OC-13I,RAM:KINGSTON 8GB KIT DDR3 1333MHz CL9,HDD:SAMSUNG SpinPoint F3 1000GB,DVD:LG GH22NS,PSU:Seasonic S12II-620 620W 80 Plus Bronze,CASE:Fractal Design Define R3 Black Pearl,MONITOR:Samsung S24A350H 24"
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
popo165
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.04.2009

PríspevokZaslal: Pi 08.01.10 14:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Čavte, chcel som sa spítať či má niekto skúsenosti z obchodom http://www.megamobil.sk pretože si chcem kúpiť SE W995 a rozmýšľam na www.alza.sk a megamobil.sk kamarad si kupoval z alzy veci a všetko v pohode, len neviem čo z tým megamobilom pretože som neniašiel žiadne komentáre a tam je podstatne lacnejší.

| Temy spojene, nabuduce pouzi Hladat. Ďuri

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.07.2007

PríspevokZaslal: Pi 08.01.10 18:20Odpovedať s citátomNávrat hore

http://www.asus-shop.sk/
vyborne vykecavanie na icq hotline a rychlost vybavenia objednavky...za 16h z BA do MI...takze spokojnost....
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
SilverSurfer
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.03.2008

PríspevokZaslal: So 16.01.10 12:14Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim, chcel by som sa spytat, ci mate niekto nejake skusneosti s tymto shopom http://www.megafoto.sk/ . Dakujem.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailJabber
SilverSurfer
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.03.2008

PríspevokZaslal: Po 18.01.10 18:19Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak shop www.megafoto.sk musim velmi pochvalit, odpoved na mail cca do 30min, vo vsetkom mi vyhoveli, proste super skusenosti. Odporucam.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailJabber
serious666
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.07.2008

PríspevokZaslal: Ut 09.02.10 6:24Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim, viete mi poradiť nejaký dobrý shop alebo e-shop s pc komponentami v Bratislave???
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Ut 09.02.10 18:07Odpovedať s citátomNávrat hore

PC komponenty - to je široký pojem.
Ale tak:
www.alza.sk - veľký výber, možnosť osobného odberu
www.tntrade.sk - mám pocit, že nejak spolupracujú s alzou, dobré hlavne na chladiče, ventilátory a rôzne vylepšenia. Tiež osobný odber (majú aj predajňu)
www.xtron.sk - obyčajný obchod s počítačmi, špecializujú sa anténnu/satelitnú techniku.

Merlin_sk
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.04.2008

PríspevokZaslal: Ut 09.02.10 18:20Odpovedať s citátomNávrat hore

najlepsie skusenosti mam s www.hej.sk

uz som tam bol aj osobne...rychle vybavenie, dobre reklamacie...atd...

Zaslať odpoveď