|
 | | |
| Autor | Správa |
MEXX
 Užívateľ
 Založený: 05.07.2010 Príspevky: 3
 | Zaslal: So 06.11.10 13:15 |   |
Ahojte...
Chcem sa spytat, robim stranku (www.kamenatehla.sk/beta), na ktorej som pouzil JS ktory brani v kopirovani obsahu zo stranky... Ma toto nejaky vplyv na SEO?? Teda konkretne myslim na to ci to google vie nejako zistit a ci to vnima ako nieco zlee a mal by preto stranku znevihodnovat?
Neberiem do uvahy to ze to moze byt nezvyk pre navstvnikov, kedze to bola poziadavka aby sa to nedalo.. chcem vediet ako to vnima google.
Vopred diiiik za rady. |
| |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4630 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: So 06.11.10 15:23 |   |
Ja si dovolím rozdeliť tvoju otázku:
1. má to vplyv na Google? Nie.
2. má to vplyv na SEO (jeho prínos atď)? Áno. Optimalizácia by mala priniesť návštevníkov, ktorí na tom webe aj zostanú (a buď si niečo prečítajú alebo objednajú). Týmto tvojim počinom stratia určité (aj keď veľmi malé) percento potencionálnych zákazníkov.
Ale pri kvalite stránky, jej umiestnení vo vyhľadávačoch atď. je dosť možné, že to malé percento = 0, takže je to jedno.
A neboj, nebudeme ti písať, že je to nezvyk, len je to neúčinné (v priebehu sekundy ti skopírujem akýkoľvek text). |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 | Zaslal: So 06.11.10 16:36 |   |
a nielen text, ale aj video, obrázky, javascripty... čo len človeka napadne stačí, aby to bolo zverejnené na nete |
| |
  |
 |
MEXX
 Užívateľ
 Založený: 05.07.2010 Príspevky: 3
 | Zaslal: So 06.11.10 19:08 |   |
Jj... viem ze to skopirovat ide, ale pre spokojnost klienta by toto malo stacit. Teda, ze bude vidiet ze jemu a beznym uzivatelom to skopirovat nepojde...
Vdaka za odpoved ohladne gooogle.. |
| |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4630 Bydlisko: Bratislava
 |
Asi moc spokojný nebude, keď mu po čase napíšem mail a ukážem mu, ako som skopíroval celý jeho obsah
To je dôvod, prečo by si mal také veci vysvetlovať - ak mu totižto sľúbiš, že mu ochrániš web proti kopírovaniu, môže to od teba dodatočne žiadať napraviť. Ale to je iná téma... |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |