IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @188
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

Založíme s.r.o. kdekoľvek v SR

Zmeny v s.r.o., zmena konateľa, sídla, spoločníka, prevod obchod. podielu www.spolocnostisro.sk

Myslite s nami ekologicky

Zapojte sa súťaže s Orangeom a vyhrajte zeleň pre vaše mesto či obec! www.orange.sk

Bežme spolu a pomôžme deťom.

Príďte si zabehnúť s ČSOB nadáciou 2.6. od 10tej na Partizánsku lúku v BA. www.csobnadacia.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Vplyv serveru na SEO - rakuska stranka xxx.at

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
zilla
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.10.2010

PríspevokZaslal: Št 13.01.11 19:23Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte...
Chcela by som sa spytat, chcem si registrovať stranku s rakuskou priponou xxxx.AT Ma nejaky vpliv na vysledky vyhladavania v Googli to, ze bude rakuska stranka na slovenskych serveroch (keby som si ju zaregistrovala u SK webprovidera) ??? Alebo si ju mam radsej zaregistrovat v Rakusku? ( + ako doklady budu Rakusania potrebovat pre registraciu)
Alebo to nema na to ziadny vplyv? Vobec sa v tom nevyznam... Mate niekto nejake skusenosti??

Vopred diiik za rady... Zilla
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Št 13.01.11 22:05Odpovedať s citátomNávrat hore

Vplyv žiadny, alebo len minimálne (v rádovo tisícinách percenta). Viac by ma trápila konektivita do Rakúska. Niektoré hostingy zvyknú mať obmedzený zahraničný traffic a môže sa stať, že v niektorých prípadoch im tá stránka pôjde pomaly.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď