IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @188
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Tento Feel Good

Nová jemnosť toaletného papiera. Zbierajte body a získajte odmeny. www.tento.sk

OPIS Engineering, s.r.o

Ventilátory Nidec, Oriental motor vhodné do počítačov a domácich spotrebičov. www.opis.sk

SGH s.r.o. Žeriavová technika

Žeriavová technika, náhradné diely pre mostové žeriavy www.sgh.sk

Auto od PROFI CREDIT

Využite rýchlu bezúčelovú pôžičku a vyhrajte nové auto ŠKODA Fabia ! www.proficredit.sk

5 zázračných jedál

Ktoré vám pomôžu ihneď schudnúť rýchlo, jednoducho a trvale www.news2channel.net

Voľná energia, zero point energy,

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
majdzi123
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.11.2010

PríspevokZaslal: Ut 30.11.10 22:57Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím Vás!

Asi pred 6-timi mesiacmi, keď som pracoval pre istú IT spoločnosť, tak som sa stretol s človekom, ktorý mi prezradil, že má generátor elektrickej energie - presnejšie generátor nazval PerpetumMobile.

Moja prvá reakcia - smiech. (veď to predsa nefunguje)
No keď mi generátor ukázal na vlastné oči tak reakcia bola iná.

Venovať sa budem tomuto článku neskôr, pokiaľ zaregistrujem záujem zo strany členov PC Forum-u.

Múžem povedať len toľko, že mám osobne postavených niekoľko takýchto generátorov, a tým čo sa mi smiali a mysleli si, že som blázon - tak tým som inak "vytrel zrak"

Zapojenie a konštrukcia sú jednoduché.
Zadajte si niekde napr. na youtube : imotep fan generator

Predsa keď sa človek nielen presvedčí, ale si takýto model zostrojí tak bude pátrať aj po vačších veciach.

Čo sa týka tohto generátora tak budete potrebovať:

- ventilátor s počítača 12V
- Tranzistor 2N3055 cena štandardne 0,30€- 2x Dióda IN3001 al. IN3007
- Tlejivka na 230V
- zručnosť s čítaním elektro schém a zručnosť pájkovania.
- 12V batéria (z auta, motocyklu)
- manuálna zručnosť.

Viem pýtate sa prečo tam je batéria keď to má byť perpetum mobile a nemá tam byť vložená žiadna energia.

Vysvetlenie, schéma aj odfotografovaný postup poskytnem pokiaľ bude záujem.

AMD Athlon (TM) XP 1900+/1.6GHz, 2GB RAM (2x512MB,1x1GB), MB: Epox 8RDAE, GPU: NVidia GeForce PX5700, 128MB, AGP, WiFi Zyxel G302, SB: Int CMI9739 3DXear, SB2: PCI Creative Live 24BIT, LAN100/PCI Realtek, FM SF64PCR/PCI, WinXP SP3 CZ

Chladenie CPU: Zalman Blue
Chladenie RAM: Nexus RAM Cooler
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Ut 30.11.10 23:22Odpovedať s citátomNávrat hore

to by ma teda zaujmalo
princip, schema, video,...

shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Ut 30.11.10 23:41Odpovedať s citátomNávrat hore

o dacom podobnom som uz cital pred cca 10 rokmi. nejaky amik si vyrobil doma generator ktory cerpal energiu z "vakua", ktora je vsadepritomna a zadarmo. Vraj na toto prisiel uz v styridsiatych rokoch Nikola Tesla ale vyskumy drzi v trezore americka armada. Napajal si s tym cely dom a ked to zatazil maximalne ako vedel (navesal na to milion veci), tak sa mu ta vec vraj dokonca vzniesla...takze ako bonus mal aj nejaky antigravitacny generator.

Problemom bolo ze ked o tom zacal pisat niekde na nete, nasla si ho CIA, vtrhli mu do domu, zabavili tu vec a zakazali o tom hovorit, ak chce este zit.
Hadajte preco...samozrejme $$$, keby toto mal doma kazdy, tak energeticke spolocnosti, ktore tocia miliardy dolarov sa mozu zavriet...

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ut 30.11.10 23:44Odpovedať s citátomNávrat hore

shiro, ja som zas počul príbeh o týpkovi čo sa vlámal do AREA 51 a našiel tam mimozemšťanov a prišla americká vláda a zastrelili ho a .....
podobné konšpiračné teórie existujú už dlho, akurát sa "nejako" zatiaľ nepotvrdila a môžem ti zaručiť, že keby niečo podobné existovalo, už by sa navzájom vraždili popredné spoločnosti o to, kto si to pridá na zoznam patentov a vyťaží z toho najviac peniažkov

a hlavne, keby sa niečo podobné stalo, určite by sa to nedostalo von a následne by si sa o tom nedočítal
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: St 01.12.10 0:28Odpovedať s citátomNávrat hore

no tak daj, schemu, vysledok, ako to funguje, vsetko..
som ohromne zvedavy.
inak s 15 metrovym medenym drotom viem napajat naramkove digitalne hodinky. uplne zadarmo! free energy...

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
ElNorka
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.12.2008
Vek: 21

PríspevokZaslal: St 01.12.10 13:04Odpovedať s citátomNávrat hore

schému a to ostatné by som tiež rád videl, ale neverím tomu
každá použitá súčiastka má účinnosť nižsiu ako 95%, a ak sa vybije baterka tak som s volnou energiu skončil,
a takisto ziskavanie energie z vakua, viacej energie by som minul na vytvorenie vakua a teta fyzika neumoznuje aby sa vakuum vyskytovalo vo volnej prirode.

a omegou spomentuy drot, funguje je to vďaka rádiam, vysielačkám ..., takže hodinky može napájať Fun radiom.

ale aby som nebol blbec co len kyda bez dokazov tak si to cez škúškové postavím

TOMxEU
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.10.2006
Vek: 29

PríspevokZaslal: St 01.12.10 13:46Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak za chvilu bude v kazdej domacnosti bloombox, ked klesne jeho cena, zatial ho vyuzivaju len velke firmy ako Google, ale Arny to chce presadit do USA domacnosti.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.02.2008

PríspevokZaslal: St 01.12.10 14:49Odpovedať s citátomNávrat hore

ja by som bol tiez zvedavy ako to funguje.

CPU:AMD Phenom II X4 960T MB: GA-MA78GM S2H VGA: ASUS EAH4850 512MB DDR3 & AC L2 PRO RAM: 3x 1GB Kingstone 800Mhz PSU: CX400W HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 160GB + Seagate 320GB Monitor :19"LCD ASUS VB191T OS: Win 7 Ultimate 64 bit
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: St 01.12.10 15:46Odpovedať s citátomNávrat hore

ElNorka napísal:

a takisto ziskavanie energie z vakua, viacej energie by som minul na vytvorenie vakua a teta fyzika neumoznuje aby sa vakuum vyskytovalo vo volnej prirode.

ono som nemyslel vakuum ako vzduchoprazdno, v tom clanku to len tak popisovali. ma to hodne divny nazov, niekot to vola vakuum, iny ether a tak podobne.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
ElNorka
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 01.12.10 15:59Odpovedať s citátomNávrat hore

ja som ten clanok necital takze som myslel ze vákuum ako vo vesmire

majdzi123
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 01.12.10 17:22Odpovedať s citátomNávrat hore

Reagujem na niektoré z komentárov:

Technológia je skutočne stará - Američania ju držali pred verejnosťou ako sa len dalo.

Niektorí ľudia, ktorí sa venovali tomuto zdroju energie skutočne zomreli následkom vraždy, avšak musím podotknúť, že sa snažili svoje zariadenie, ktoré vylepšili predávať vo veľkom - to sa samozrejme nepáčilo ropným spoločnostiam, ktoré riadia celú túto planétu a na planéte majú váčšie slovo ako nejaké republiky, prezidenti a politici.

Práve preto niektorí z výrobcov "záhadne zmizli z tohto sveta"

Ak pozeráte médiá, sú to v skutočnosti nástroje jednotlivých vlád na tzv. hromadnú manipuláciu ľudí, niečo ako obrovský hypnotický prostriedok pre masy a práve preto nikde nenájdete návod ani zmienku, že existujú takéto zariadenia. Veď si spomente na hodinu fyziky, ako vám učiteľ povedal - nikto ešte nezostrojil perpetum mobile a taktiež preto ju nenájdete ani v časopise "urob si sám" alebo v časopisoch primárne určených pre elektrikárov alebo amatérov.

No jeden človek, ktorý sa volal p. John Bedini a ktorí žije dodnes vymyslel sám niektoré generátory. Samozrejme, že sa chcel na tom nabaliť a sériovo zariedenia vyrábať, ale to sa mu nikdy nepodarilo, nakoľko nikto mu nechcel pantentovať svoje vynálezy. Preto sa rozhodol ako sa pomstí, Pustil komplet všetky svoje návrhy, ktoré sú inak funkčné do rúk ľuďom, ktorí sami prejavia záujem. Tým vlastne dal facku všetkým, čo mu nápady nechceli patentovať. Dal to do rúk ľuďom, ale nie nasilu. Aj keď nezarobil a nikto na tom nezarobí, aj tak keď si to jednotlivci doma zostroja a tých je dnes viac ako dosť, tak tých nie je možné zavraždiť, nakoľko nejde o hromadnú výrobu, takýto ľudia sa ťažko zisťujú vládami a tajnými organizáciami, nakoľko človek pozrie internet, vytlačí si návod doma zostrojí, prípadne dá ďaľej nejakému najlepšiemu kamarátovi a sám používa, preto aj keď vlády vedia, že zatutlať sa to nedá, tak aj tak to nepúšťajú do médií, nakoľko len málo ľudí toto vie a vlády vedia aj to, že ľudia, ktorí to chcú mať nie sú všetci elektrikári anemajú dosť fin. prostriedkov na to, aby to niekto vyrábal hromadne. Preto oni sa obyčajných ľudí neboja, no neboja sa ani milionárov, nakoľko ich nechajú zmiznúť zo sveta ako.

Čo sa týka účinnosti súčiastok je pravda, že batéria by sa mala časom vybiť úplne, no ide o to a to je vlastne aj problémom dnešných obyčajných ľudí, že vidia a veria len tomu na čo sú tzv. vedecké výskumy, média atď. Tým vysvetlujem aj to, že technológie nám obyčajným sú púšťané aj po niekoľkých desaťročiach a niektoré sú neni púšťané von z výskumných ústavoch vôbec. Takže máme vidieť len to čo niekto chce aby sme videli.

Tým nám dali klapky a nevidíme veci ako energie vo vzduchu a iné veci.

Vidia ich len ľudia v iných sférach.

Dôkaz:
vidíme obyčajné biele svetlo každý deň
, no stačí si dať pred neho hranol a zrazu vidíme celé spektrum.

Tak preto princíp týchto generátorov je iný, treba si ho naštudovať, pretože pri týchto veciach nefungujú ani tzv. fyzikálne zákony, ktoré sú irčené komu?

Nám obyčajným ľuďom ako tá klapka na oči.

Schémy, postup, videá a text pripravím.

No dnes to nebude, pretože len teraz som zapísal hádam 1stranu A4 .

Prepáčte za chyby v texte, ale okno do ktorého píšem text mi nestačí a nevidím čo píšem ,nakoľko som pod rámikom a neustále si to rolovať nemienim

AMD Athlon (TM) XP 1900+/1.6GHz, 2GB RAM (2x512MB,1x1GB), MB: Epox 8RDAE, GPU: NVidia GeForce PX5700, 128MB, AGP, WiFi Zyxel G302, SB: Int CMI9739 3DXear, SB2: PCI Creative Live 24BIT, LAN100/PCI Realtek, FM SF64PCR/PCI, WinXP SP3 CZ

ElNorka
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 01.12.10 17:41Odpovedať s citátomNávrat hore

dovolim si s tebou nesuhlasit, fyzikalne zakony platia tak ci tak, ani obama nemoze povedat ze gravitacia nie je....,
skus si zobrat 100 m drotu a na oba konce pripoj voltmeter a ejha nameras napatie ale je to volna energia? urcite nie, ak to iste spravis vo faradayovej klietke tak nic nenameras, preco asi? lebo ten 100m posobi ako antena a prijma vsetky signaly(radio, tv, wi-fi...) toto je ten najjednoduchsi priklad,
a keby mali tie giganticke spolocnosti pristup k tymto vynalezom tak si co najskor patentuju

majdzi123
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 01.12.10 17:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Odpoveď pre ElNorka

Gigantické spoločnosti (ropné) najprv predajú to, za čo najviac inkasujú, takéto niečo predávať začnú až keď vyčerpajú všetku energiu, ktorá je minuteľná a nie je obnoviteľná.

- Nik nevravel, že na koncoch medenného drôtu nameráš el.energiu.
Tento systém pracuje na princípe ako rádio- niečo naladíš na istú frekvenci ale v opačnom púle, práve preto je možné prijímať signál z vysielačov aj keď sú vzdialené KM, no aj tak zvuk počujete, pretože práve toto naladenie spraví most medzi vysielačom a prijímačom - ako keby ste boli napriamo pripojený káblom.

Systém, ktorý sa používa v zariadeniach free energy sú väčšinou cievky otočené proti sebe naladené presne na svoju energiu ale v opačných póloch práve preto niečo neviditeľné pritihne dva magnety ak sú otočené svojimi opačnými pólmi. Keď toto vieme, tak je jasné že to potrvdzuje aj to že keď je gravitácia, tak existuje antigravitácia (zas protipól). To znamená keď napr dáš oproti sebe dva magnety ale s rovnakým pólom tak sa budú odpudzovať. Preto je možné úplne jednoduchu zostrojiť niečo, čo ťa bude vznášať.

[/img]http://www.esmhome.org/library/john-bedini/oscillator2000.gif

Naposledy upravil majdzi123 dňa St 01.12.10 17:59, celkom upravené 1 krát.
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: St 01.12.10 17:53Odpovedať s citátomNávrat hore

rad by som uz videl tie schemy

KocuR
Moderátor
Moderátor

Založený: 14.12.2005
Vek: 25

PríspevokZaslal: St 01.12.10 18:18Odpovedať s citátomNávrat hore

ja tiež

Ale o tomto som už počul, aj v niektorej nedávnej časti fringe spomínali energiu z vákua (tohto vákua čo spomínaš, nie vzduchoprázdna). Tiež som už čítal kopec možnokonšpirácií kde sa spomína ako to tu riadia ropné spoločnosti (nemôžem povedať že im neverím, tie spoločnosti majú veľmi veľa peňazí). Ale ropa raz dôjde, uvidíme kto bude hýbať energetickým trhom potom...

BTW škoda že také diódy ako si uviedol neexistujú... Asi preto že tá palička nie je I ale 1

majdzi123 napísal:
Systém, ktorý sa používa v zariadeniach free energy sú väčšinou cievky otočené proti sebe naladené presne na svoju energiu ale v opačných póloch práve preto niečo neviditeľné pritihne dva magnety ak sú otočené svojimi opačnými pólmi. Keď toto vieme, tak je jasné že to potrvdzuje aj to že keď je gravitácia, tak existuje antigravitácia (zas protipól). To znamená keď napr dáš oproti sebe dva magnety ale s rovnakým pólom tak sa budú odpudzovať. Preto je možné úplne jednoduchu zostrojiť niečo, čo ťa bude vznášať.

No do riti to sú drísty

AthlonX2_3800+@1.1V;ZalmanCNPS7500AlCu;MSI_K9N_Platinum;4G_DDR2;GF7600GS@620/1100;320GB;tuned_LC_Powa420W;silenced_A+Trooper;2xNoctuaNF-S12;tuned_Audigy;SamsungSM2033;LogiMedia+G5;tkaudio_poweredbyTVM(for now)
AthlonII_255@1,125V;BEboxCooler;MSI760GM-E51;2G_DDR3;160GB;tuned_Fortron400W;tuned_hovnocase;AC12025;AcerAL1916W;GeniusSP-HF1250x;DeLux_keyboard;MSmouse
LenovoG550:C2D_T6500;G105m;4G_DDR3;320GB;LogiM705;PortaPro ... ... ... internet & IPTV connection by Antik (70/70Mbps)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď