IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @939
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vyhraj Lego Duplo každý deň

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte! Je to tak jednoduché! www.duplo.lego.com

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

Poistenie domácnosti

V prípade núdze sa postaráme o Vaše náhradné bývanie - UNIQA Assistance www.uniqa.sk

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Ako schudnúť 10 kg

Ktorý je najlepší spôsob chudnutia? Prečítajte si tipy na boj s nadváhou www.news2channel.net

vista 64bit

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
KingTommy
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 11.03.2008
Vek: 21

PríspevokZaslal: So 19.07.08 20:43Odpovedať s citátomNávrat hore

shiro napísal:
Samozrejme je tam ina aj cena.

Áno cena je iná, pozeral som po internete a ceny som našiel okolo 14k... Za toľko peňazí to môžem zvysoka oskakať.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
TOMxEU
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.10.2006
Vek: 29

PríspevokZaslal: So 19.07.08 21:58Odpovedať s citátomNávrat hore

To je cena za Ultimate verziu. Beznym ludom staci Home Premium a rozdiel v cene je asi 2-3x vetsi ako u OEM. OEM HP stoji 3 tisic a full verzia 6 tisic.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.06.2007

PríspevokZaslal: Ne 20.07.08 10:51Odpovedať s citátomNávrat hore

KingTommy napísal:
To som chcel počuť, ale zober si čo keď mi fakt zhorí MB? Čo potom, ja zato nemôžem a prdne mi licencia...

Kupis druhu dosku a zavolas mrkvosoftu. Tam povies ze ti zhorela doska (blesk, ...) Mozu si vypytat papier zo servisu ci je to tak. Ale da sa aktivovat aj OEM.

PS:

Pre OEM licencie zakúpené po 1. 5. 2004 platí, že v prípade rozširovania zariadenia, na ktorom sú nainštalované, je pre ich zachovanie možné vymeniť akúkoľvek súčasť zariadenia s výnimkou základnej dosky. Výmenu základnej dosky pri zachovaní licencie OEM je možné uskutočniť v prípade záručnej opravy zariadenia, a to do dvoch rokov od jeho zakúpenia.

http://www.microsoft.com/slovakia/licencie/rieseniatypl/oem.mspx

DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+, Asus M2N-VM HDMI (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN), A-DATA 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM), NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB), SAMSUNG HD200HJ (200 GB, SATA), Acer AL1916W [19" LCD Widescreen],
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQYahooZobraziť autorove WWW stránky
KingTommy
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 11.03.2008
Vek: 21

PríspevokZaslal: Ne 20.07.08 11:17Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobre, díki. Snáď sa nič mojej doske nestane a nebudem ju musieť tak skoro meniť. Dík.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď