IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @933
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ako úspešne podnikať na nete

Od nápadu k úspešným predajným technikám Bezplatný kurz a darčeky pre záujemcov podlupou.sk

Športová obuv a oblečenie

Značkové oblečenie a obuv TopSports.sk Doprava nad 49 € Zdarma + Darček www.topsports.sk

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

Kvalitné a moderné oblečenie

Trendy a sexy oblečenie nielen do fitka, ale aj na aerobic, na pláž alebo len tak www.fitpartner.sk

Nohavičky na ples: Áno čo nie?

Po mesiaci strávenom na rôznych vianočných a silvestrovských večierkoch feminity.zoznam.sk

Vianočný darček

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
camo
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 05.09.2009

PríspevokZaslal: Ut 29.11.11 17:15Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak ako každý rok aj teraz som sa pokúsil vymyslieť niečo originálne, alebo aspoň užitočné, pre svojich blízkych(otec, mama, sestra, švagor, neter). Ale nenapadlo ma tradične vôbec nič. Ak máte nejakú inšpiráciu, tak by som poprosil, lebo ja som v koncoch(aj finančne).

Čo všetko som už kupoval:
Badminton
CDčka
Izbovú kvetinu
Ponorný mixér
Panvica
Sada šrobovákov/štetcov/rukavice
Knihy
Sveter
Vianočné ozdoby
Ďalekohľad
Drogéria(to je už štádium zúfalstva...)
Lopta
Sadu krabíc na uskladnenie potravín.

iné:
Potápačské okuliare, šnorchel a gumenný čln(tie som kúpil síce sebe, ale urobil som si tým veľkú radosť...)
Bicykel(som nikomu nekúpil, lebo na to nemám, ale bol by to podľa mňa dobrý darček ...)
Lego(to isté čo bicykel...)

A už ma nič nenapadá. Napadá niekoho niečo?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
ROCK-express
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.01.2011
Vek: 16

PríspevokZaslal: Ut 29.11.11 17:20Odpovedať s citátomNávrat hore

skus nieco podla zalub, comu sa clenovia rodiny venuju ...co ich bavi, naplna...

CPU: AMD Athlon 64 X2 2.21 GHZ 4200+ MB: ASRocK N68C-S UCC RAM:: 3072 MB DDR2, Kingston PC2-5300 333 MHz GPU: ATI Radeon HD 5750 512MB Case: Eurocase HDD:WD3200(298 GB, IDE) OS: WIN 7 64 bit mobil : HTC Wildfire S
FOTO : CANON EOS 1100D + EF-S 18-55 DC III
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
jtbs
Moderátor
Moderátor

Založený: 18.10.2009

PríspevokZaslal: Ut 29.11.11 17:30Odpovedať s citátomNávrat hore

boze kazdy tu zalozte temu o darcekoch...

ved daj rodicom pobyt niekde vo wellness alebo podobny vikend, sestre oblecenie, svagrovi ozdobne balenie s kvalitnymi vinami a pre neter- podla veku, hracku, oblecenie, hobby

ak si financne v koncoch, tak kombinuj knihy, oblecenie, atd namiesto toho pobytu

>>> We salute the rank, not the man!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
camo
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 29.11.11 17:37Odpovedať s citátomNávrat hore

jtbs:
To s tým vínom bol dobrý nápad, vidíš!!!

Ale oblečenie už kupovať nebudem, to je problém...

PS:Pozeral som sa či tu také téma nieje, ale nie je(okrem darčeku pre frajerku a to je niečo trochu iné...).
david3504
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: St 30.11.11 10:13Odpovedať s citátomNávrat hore

podla mňa je téma o darčekoch rovnaké štádium zúfalstva, ako drogéria na vianoce. Keď niekomu kupuješ darček, je to niečo od teba pre toho druhého, väčšinou kupované s umýslom ho potešiť. Ak nevieš čo kúpiť, asi toho človeka dostatočne nepoznáš, a potom stojí za zváženie či vôbec niečo kupovať. Ak niečo vyberáš frajerke, tak neverím že ani raz nespomenula čo by chcela, a keď je to náhodou tak, prejdi sa s ňou po nákupnom centre a počúvaj čo hovorí Rovnako každý z rodiny, buď spomenul čo by chcel, alebo skús porozmýšlať čo by potrebovali...mňa vždy najviac potešia užitočné darčeky, napríklad niečo čo som si chcel kúpiť a vďaka tomu darčeku už nemusím

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Freelan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.06.2006

PríspevokZaslal: St 30.11.11 10:40Odpovedať s citátomNávrat hore

no finta je v tom ked niekomu naozaj nechyba nic, tak potom mozes kupit iba nejaky blud
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
jtbs
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: St 30.11.11 10:45Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja si vacsinou nadiktujem co chcem a taktiez necham nadiktovat co chcu. uzitocne veci, ktore by si inac ludia kupili sami a ja im to kupim, su casto lepsie ako nezelane prekvapenia. pravdaze je blbost aplikovat to vzdy, Ale casto to vyriesi problem a spokojni su vsetci

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: St 30.11.11 10:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Freelan napísal:
no finta je v tom ked niekomu naozaj nechyba nic, tak potom mozes kupit iba nejaky blud

každému niečo chýba, len o tom nemusí vedieť alebo ti to nemusí povedať Keď poznáš niekoho dostatočne dobre, dá sa to veľmi ľahko odhadnúť.
Freelan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.06.2006

PríspevokZaslal: St 30.11.11 10:52Odpovedať s citátomNávrat hore

no napr mne naozaj nechyba nic cuduj sa svete ale som spokojny a naozaj po nicom netuzim teda po nicom co sa da chytit co mi teda das?
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008

PríspevokZaslal: St 30.11.11 11:14Odpovedať s citátomNávrat hore

prečítaj si druhú časť príspevku a nevyberaj z toho len to, čo sa ti zapáči
Ominous
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.03.2009

PríspevokZaslal: St 30.11.11 11:16Odpovedať s citátomNávrat hore

@Freelan: Nieco co sa chytit neda, nejaky zazitok...keby som bol tvoja frajerka tak ti poviem

Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: St 30.11.11 12:32Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja sa nechcem hrať na nijakú citlivú dušu , ktorá druhým znáša, čo im na očiach uvidí, ale zase som neni ani úplný cynik, aby som si od niekoho nechal na vianoce nadiktovať zoznam(aj keď od toho nemám ďaleko... ).

Darček by mal byť aj prekvapením...

Užitočné veci sú fajn, ale je to taký pragmatizmus, ale dobre...

Rozmýšľam, že sestre a švagrovi kúpim nejakú spoločenskú hru, na dlhé zimné večery. Asi Scrabble + to vínko(voľáke ľadové...).
Neter dostane DVD Levieho kráľa.

Ale rodičia to je fakt problém....

Nemáte tam okrem tých metafyzických zamyslení aj nejaké konkrétne nápady???
david3504
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: St 30.11.11 12:36Odpovedať s citátomNávrat hore

skús toto http://darceky.mall.sk/ a možno ťa niečo napadne

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Xaltotun
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 25.08.2007

PríspevokZaslal: St 30.11.11 12:39Odpovedať s citátomNávrat hore

www.parfums.sk

ono je pravda ze je tazke kupit nejaky darcek, ja by som chcel napr. nejaky co ja viem ssd disk, tak ako mi ho ma manzelka kupit aby nekupila hujovinu a nepreplatila to... Proste veci ktore ja nemam a potrebujem su skoro vylucne veci ktore si dokazem kupit len sam a tak je to s vacsinou ludi si myslim.

MB: Gigabyte 880GA-UD3H, CPU: PhenomII-X4 955@975 Black Edition + Coolermaster Hyper 212+ HDD: 40GB SSD Intel X25-V + 2TB storage, RAM: 2x2GB A-DATA OC Gaming 1600mhz ddr3 CL9, PSU: Corsair CX600, GPU: Gigabyte gtx460OC/1GB ddr5, CASE: Cooler Master Elite 430 Black, MOUSE: A4Tech XL750BF + roccat taito, MONAS: HP-LP2275W S-PVA, SOUND: FiiO D5 + Audio Technika ATH-T 500, Koss UR29
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
jtbs
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: St 30.11.11 14:47Odpovedať s citátomNávrat hore

camo napísal:
Ale rodičia to je fakt problém....

Nemáte tam okrem tých metafyzických zamyslení aj nejaké konkrétne nápady???

citácia:
daj rodicom pobyt niekde vo wellness alebo podobny vikend

ci drahe? ja som so segrou kupil rodicom pobyt na dve noci niekde pri poprade, v tom je aj aquacity, masaze a dalsie blbosti. Oni budu stastni, my budeme stastni, kedze bude volny byt,...

Zaslať odpoveď