|
 | | |
| Autor | Správa |
procesor
 Užívateľ
 Založený: 25.02.2011 Príspevky: 2
 | Zaslal: Pi 25.02.11 22:18 |   |
Potrebujem poradiť ako a kde nastaviť vo W7 aby mi zapol Audio zosilňovač v monitore. Na pripojovacej karte v monitore je pouzité SDA a SCL a obvod RTD2120L. Keď monitor pripojím na iné zariadenie (player), ktoré má vo VGA kábli iba RGB HS a VS audio sa zapne. S počitačom s W7 ostane hluché-vypnuté.
Za radu a nakopnutie ďakujem. |
| |
  |
 |
killer
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.08.2009 Príspevky: 9901 Bydlisko: Martin
 |
takze chces vyuzivat tie chrchlatka (rozumej reproduktory) vstavane v monitore?
monitor pripajas cez VGA(DVI)? predpokladam ze na monitore bude este 3,5mm jack vstup pre zvuk - tam zapojis vystup zo zvukovky na pc |
_________________ PCFórum Summer Session 2012
Formulár k predbežnej účasti nájdete v téme | |
    |
 |
procesor
 Užívateľ
 Založený: 25.02.2011 Príspevky: 2
 | Zaslal: So 26.02.11 13:51 |   |
Cez VGA to pripájam, monitor je veľký priemyselný cca 40". Na pripojenie k PC má vzadu priskrutkovanú dosku aj so zosilňvačom. Chrchlátka 2x5W som tam pripojil ja. Tiež káblik pre vstup stereo zvuku s 3,5 jackom.
Keď to pripojím na prehrávač s VGA, ktorý v kábli má iba 5 základných signálov (R G B HS VS) zosilňovač sa zapne(s MUTE).
Keď to pripojím na PC s W7 zosilňovač je a zostane vypnutý. Tá vstupná doska má zapojené aj ďaľšie dva signály (SDA a SCL) a zrejme čaká na pokyn od PC zapnúť zosilňovač.
Toto asi sa musí ovládať driverom pre monitor, alebo zvukovky....toto neviem kde a ako |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |