|
 | | |
| Autor | Správa |
pitbull
 Užívateľ
 Založený: 17.06.2007 Príspevky: 246 Bydlisko: pri PC
 | Zaslal: Št 22.12.11 23:41 |   |
Zdravím,
pls na webe som našiel tento script:
| kód: | <div id="example"></div>
<script type="text/javascript">
txt = "<p>Browser CodeName: " + navigator.appCodeName + "</p>";
txt+= "<p>Browser Name: " + navigator.appName + "</p>";
txt+= "<p>Browser Version: " + navigator.appVersion + "</p>";
txt+= "<p>Cookies Enabled: " + navigator.cookieEnabled + "</p>";
txt+= "<p>Platform: " + navigator.platform + "</p>";
txt+= "<p>User-agent header: " + navigator.userAgent + "</p>";
document.getElementById("example").innerHTML=txt;
</script> |
Posledná položka vypíše toto:
| kód: | | User-agent header: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.7 (KHTML, like Gecko) Chrome/16.0.912.63 Safari/535.7 |
pls dá sa nejako z toho vyselektovať string 16.0.912.63 aby som mohol zistiť, či má daný užívateľ novšiu alebo staršiu verziu? A potom na základe výsledku aby vyskočilo pop-up okno? |
_________________ 92% teenagerů poslouchá a žije podla Hip-Hop,Jestliže patříš mezi zbylých 8%, dej si tuto větu do podpisu | |
       |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4628 Bydlisko: Bratislava
 |
Keďže si ten skript našiel, skúšal si aj čo ti vypíšu jednotlivé položky? Dokonca je to v tom príklade pekne uvedené. Ak to vyskúšaš, dostaneš odpoveď na tvoju otázku a popup okno potom zvládneš urobiť. |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
pitbull
 Užívateľ
 Založený: 17.06.2007 Príspevky: 246 Bydlisko: pri PC
 | Zaslal: Pi 23.12.11 22:47 |   |
ako som už písal, tak posledná položka: | kód: | | txt+= "<p>User-agent header: " + navigator.userAgent + "</p>"; | vypíše verziu... ale aj s inými info... a to nieje dobre... či? |
_________________ 92% teenagerů poslouchá a žije podla Hip-Hop,Jestliže patříš mezi zbylých 8%, dej si tuto větu do podpisu | |
       |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4628 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Pi 23.12.11 23:52 |   |
Ja som sa vyjadril v predošlom príspevku, nebudem sa opakovať. |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |