|
 | | |
| Autor | Správa |
sweajty
 Užívateľ
 Založený: 12.08.2009 Príspevky: 7
 | Zaslal: St 19.08.09 21:48 |   |
čaf, chcel by som si kúpiť nejaký prídavný ventilátor/chladič do bedne, aby sa to tam vnútri tak "nepieklo"... len neviem, do čoho sa to bude vlastne zapájať a či má zmysel to kupovať, resp. či mi to bude správne fungovať... moja MB :
ASUS M2N68-AM SE, GeForce 7050PV/nForce 630a, DualDDR2-1066, SATA2, LAN,VGA,uATX [M2N68-AM SE2/C/SI]
Dik za odpovede. |
| |
  |
 |
majky358
 Užívateľ
 Založený: 02.06.2008 Príspevky: 2487 Bydlisko: Žilina Vek: 18
 |
A ked tak pises aku mas zostavu ?
Nemusel si doksu vypisovat ale rovno celu zostavu dosku si kazdy najde na googly -
Pridavny ventilator by ti mal ist iste zapojit a takto z netu to tazko zistit - teraz uz neviem presne kde su tie konektory na doske lebo som sa dlho nehrabal v PC
ale myslim ze by tam kdesi around procesora maly bzt dake 4 piny alebo ake - staci ked si otvoris PC - ak nemas silnu zostavu tak ti je zbytočne kupovat pridavny ventilator - a k mas daky stary zdroj ktory ma vetrak ze mu ho nevidno [ako ja ] tak si radšej kupo poriadny zdroj s 8-12 vetrakom a ked hovoris o teplotach tak ich sem hod ake mas pocas normal. behu a pocas hrania hrier .. zatial - |
_________________ ASUS K50AB SX-010 | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | | |
     |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |