IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @516
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Stavebný materiál PORFIX

Skvelé tepelne izolačné vlastnosti stavebných materiálov PORFIX! www.Porfix.sk

Paušál Biznis Svet

Predplatené minúty do celého sveta a nonstop volania v sieti Orange. www.orangedarceky.sk

inhodinky.sk, hodinky pre Vás

Excelentné hodinky, excelentné ceny Širkoký výber značkových hodiniek www.inhodinky.sk

Ešte ho nemáte?

Výhodné povinné zmluvné poistenie nájdete na našej stránke. www.uniqa.sk

Chcete predávať cez internet?

Profesionálne riešenie doživotne Zadarmo a k tomu Vám ešte dáme výhodné Bonusy www.moj-internetovy-obchod.sk

Ventilátor do skrine

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
sweajty
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.08.2009

PríspevokZaslal: St 19.08.09 21:48Odpovedať s citátomNávrat hore

čaf, chcel by som si kúpiť nejaký prídavný ventilátor/chladič do bedne, aby sa to tam vnútri tak "nepieklo"... len neviem, do čoho sa to bude vlastne zapájať a či má zmysel to kupovať, resp. či mi to bude správne fungovať... moja MB :
ASUS M2N68-AM SE, GeForce 7050PV/nForce 630a, DualDDR2-1066, SATA2, LAN,VGA,uATX [M2N68-AM SE2/C/SI]
Dik za odpovede.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
majky358
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.06.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: Št 20.08.09 7:48Odpovedať s citátomNávrat hore

A ked tak pises aku mas zostavu ?
Nemusel si doksu vypisovat ale rovno celu zostavu dosku si kazdy najde na googly -
Pridavny ventilator by ti mal ist iste zapojit a takto z netu to tazko zistit - teraz uz neviem presne kde su tie konektory na doske lebo som sa dlho nehrabal v PC
ale myslim ze by tam kdesi around procesora maly bzt dake 4 piny alebo ake - staci ked si otvoris PC - ak nemas silnu zostavu tak ti je zbytočne kupovat pridavny ventilator - a k mas daky stary zdroj ktory ma vetrak ze mu ho nevidno [ako ja ] tak si radšej kupo poriadny zdroj s 8-12 vetrakom a ked hovoris o teplotach tak ich sem hod ake mas pocas normal. behu a pocas hrania hrier .. zatial -

Zaslať odpoveď