| Autor | Správa |
xpandelx
 Užívateľ
 Založený: 09.09.2008 Príspevky: 6
 |
Zdravím Vás.Mám velký problém a netuším príčinu.Dnes som pustil počítač a všetko šlo normálne ale ked som pustil film alebo serial potom začal strašne blbnúť zvuk.Hlasy su ako z počítača cele je to divné.Skusil som pustit pesnicku a to iste to robí ale aj hudba ja nejaka divná.Skusil som pustit hru a blne to uz aj tam proste pustim HL2 napriklad a niektore zbrane pocujem strielat ine nie.hodil som teda do pc externu zvukovu a robi to aj cez nu...Pustil som napriklad IT CROWD a rozhovory vobec nerozumiet iba smiech potom po humornej situaci je uplne normalny---Skusil som nainstalovat najnovsie ovladace nazvuk priamo zo stranky MSI a problem pretrvava...skúšal som aj iné reproduktory a 3ks rôznych slúchadiel |
| |
  |
 |
rezystor
 Skúsený užívateľ
 Založený: 02.02.2008 Príspevky: 618 Bydlisko: Michalovce - Košice
 | Zaslal: Ne 18.07.10 11:28 |   |
Problem bude asi v kodeku, alebo driveroch pre zvukovku. Takze kodeky odinstalovat, v spravcovi zariadeni odobrat vsetko co sa tyka zvuku, kodekov, driverov a vsetko opat nainstalovat.
Myslim ze VLC pouziva vlastne kodeky, skus ci to pretrvava aj cez VLC player |
_________________ PC : MB:Gigabyte GA770d3l CPU:AMD Athlon-II X3-445 AM3 VGA:Powercolor HD5750 512MB(OC) HDD:Samsung Spinpoint F3 500GB RAM:2x2GB DDR3 Kingston HyperX 1600MHz PSU:Seasonic CX430
Notebook: HP Pavilion dv6690ec, CPU:Intel C2D T7250 2GHz 2MB L2cache,VGA:nVidia Geforce 8400GS(512 MB),HDD:SATAII Fujitsu MHY2250BH 250GB,RAM:2x1GB Hyundai 667MHz,CHIPSET:Intel GM965 Kubuntu10.04/WinXP sp3 | |
   |
 |
xpandelx
 Užívateľ
 |
Urobil som komplet reinstall Windows 7 problém pretrváva... |
| |
  |
 |
mack0
 Užívateľ
 Založený: 19.09.2009 Príspevky: 354 Bydlisko: Rohožník
 | Zaslal: Po 19.07.10 10:20 |   |
| xpandelx napísal: | | Urobil som komplet reinstall Windows 7 problém pretrváva... |
neviem, možno trepnem blbosť (samozrejme teraz k tvojmu problému), no skús skontrolovať kabeláž - namiesto repra zapoj do výstupu zvukovky sluchátka, proste niečo iné a uvidíš, či to robí to isté.
Mne ničo také podobné robia občas Hifi sluchátka - mám tam nekde skudený spoj a potom blbne zvuk - nie že mi ide iba jeden kanál, proste akohovoríš ty, napr. ked spustim mp3, tak hudbu pocujem, no vokály nikde - niečo ako karaoke ...
Skús prezreť kabeláž |
| |
  |
 |
xpandelx
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 19.07.10 10:25 |   |
No ja som skusal ine repro aj 3 druhy slúchadiel a robilo to stale to iste...Skusil som zmenit RAMky ale ani to nepomohlo takze PC poputovalo dnes do servisu skontrolovat MB a CPU. |
| |
  |
 |
LeeRasS
 Užívateľ
 Založený: 05.08.2009 Príspevky: 29
 | Zaslal: Po 19.07.10 13:00 |   |
Nemáš popovysunutej jack ze zvukovky nebo vytahanej kabel z konektoru? (například si o nej zavadil nohou a mohl si zlomit nějaký vodič a teď tam je špatnej kontakt, mě to dělali sluchátka od mp3, pak sem zjistil, že u jacku byl jeden vodič zlomenej. |
| |
  |
 |
xpandelx
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 19.07.10 13:04 |   |
Ako som pisal skusal som aj externu zvukovu kartu ktora bola napojena do PC cez kabel USB a problém pretrvával... |
| |
  |
 |
|