IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @159
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

PROFI CREDIT - Peniaze, ako na

zavolanie!Vypočítajte si výšku splátky a vyberte si vhodnú pôžičku priamo pre Vás www.proficredit.sk

Nohavičky na ples: Áno čo nie?

Po mesiaci strávenom na rôznych vianočných a silvestrovských večierkoch feminity.zoznam.sk

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

VB 2010

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
matoH12
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.08.2010

PríspevokZaslal: So 12.02.11 14:52Odpovedať s citátomNávrat hore

ahojte
potrebujem by som pomoc robím na programe ktorí keď vyberiete zložku napr pracovná plocha tak vypíše do listboxu názvy všetkých súborov ktoré sa tam nachádzajú ale keď použijem funkciu FolderBrowserDialog1 tak mi vypíše iba cestu k danej zložke ale nie všetky súbory ktoré sa tam nachádzajú. PLS pomôžte mi

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: So 12.02.11 15:09Odpovedať s citátomNávrat hore

1.) FolderBrowserDialog1, nič také neexistuje. Existuje len FolderBrowserDialog a to je trieda v .NET slúžiaca na prechádzanie, vytváranie či vyberanie adresárov. FolderBrowserDialog1 je pravdepodobne len nejaká tvoja premenná v programe typu FolderBrowserDialog, určite nie nejaká funkcia

2.) bolo by fajn uviesť tvoj problematický kód
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: So 12.02.11 16:29Odpovedať s citátomNávrat hore

delphi si uz vide? pretoze tam sa takto veci bezne oznacuju. pokial si to nepremenujes, tak ten objekt ma standartne takto prideleny nazov.

Na to, aby si videl subory to musis zlinkovat s tusim Filebrowserdialogom (ak sa jedna teda o delphi), ten je cisto na subory.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
walther
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 12.02.11 16:40Odpovedať s citátomNávrat hore

shiro, ako by sa mohlo jednať o delphi keď je názov VB 2010?
matoH12
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 13.02.11 12:35Odpovedať s citátomNávrat hore

walther ja viem že FolderBrowserDialog1 neexistuje ale keď som to nakopíroval tak som zabudol vyhodiť tu jednotku.

A problém je, že chcem aby my vypísalo všetky názvy adresárov ale aj súborov napr do list boxu ale keď dám FolderBrowserDialog1.selectedpath tak mi iba vypíše umiestnenie zložky.

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 13.02.11 16:08Odpovedať s citátomNávrat hore

čo PRESNE potrebuješ? chceš výpis v štýle zabudovaného exploreru vo windowse alebo chceš otvoriť nové okno, kde si vyberieš súbory alebo.... ono podobnú funkcionalitu, ak je príliš špecifická, nie je viacmenej problém naprogramovať si aj sám, hlavne ak ide len o výpis adresárov a súborov...
matoH12
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 13.02.11 18:07Odpovedať s citátomNávrat hore

potrebujem že vyberiem zložku a vypíše názvy súborov ktoré sa v nej nachádzajú do listboxu alebo textboxu. Výpis bude len ako text bez grafiky

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 13.02.11 18:58Odpovedať s citátomNávrat hore

no, však potom si na to vytvor vlastné metódy a máš... proste budeš rekurzívne prechádzať adresáre a vyberať a vypisovať z toho čo potrebuješ. na to nepotrebuješ ani vyskakujúci dialog (prípadne len cez ten dialog selectneš adresár, ktorého obsah chceš vypísať a to potom spracuješ vlastnou funkciou)
Zaslať odpoveď