IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @151
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Dali sme si poradiť

Naše peniaze sa zhodnocujú. A vám? www.partnersgroup.sk

Vy evidujete jazdy ručne?

Šetrite svoj čas a náklady. Skúste demo služby Telemonitor zdarma movys.sk

Pridaj sa a vyhraj iPad

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Zarobte si vyplnením ankety na internete www.marketagent.com

Problémy s nadváhou?

Zistite viac o dosiahnutí ľahšej a zdravšej hmotnosti. www.janinblog.com

V Petržalke horeli nadránom autá: Zhorelo BMW aj Dacia

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
.:M@Rt!nKo:.
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.10.2007

PríspevokZaslal: Ut 19.05.09 16:08Odpovedať s citátomNávrat hore

Trosku OT , akurat tu pri nasom dome dohasili tusim ze FOCUS to bol =D>.pekne horel , a potesil ma vybuch nadrze som si trosku na silvester zaspominal =D
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
MTK
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.10.2006

PríspevokZaslal: Ut 19.05.09 16:24Odpovedať s citátomNávrat hore

nepotesil by ta velmi keby ti zacal horiet dom

marzo
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 10.11.2005

PríspevokZaslal: Ut 19.05.09 16:36Odpovedať s citátomNávrat hore

tlacitko Enter napísal:
problem je skor ten, ze ten chlap s tym nic nespravi, on moze maximalne preposlat tvoj mail na vyssie miesta so slovami: "vidite, ja som vas ziadal o vyssi rozpocet" a riskovat ze sa pohada s nadriadenymi... hentak to tu bohuzial nefunguje ze niekomu napises ze je tam diera v ceste

nic nespravy? ked ma niekto pod menom napisane "vedúci odd. dopravnej infraštruktúry" tak asi nema na starosti umyvanie okien na autobusoch. A inac o 2 dni neskor po mojom upozorneni ta diera bola zaplatana, cize urcite na to peniaze boli aj predtym.
tlacitko Enter napísal:
skor sa priklanam k nazoru ze pisat nieco do noveho casu je ubohost, ale to je uz ina tema
ubohost je povedat ze tak to na slovensku chodi a nerobit nic a nepovedat verejne ani svoj nazor
tlacitko Enter napísal:
a ze si mal zavolat policiu - co by ti asi povedali? ze si mal prisposobit rychlost stavu vozovky - proste slovenske cesty a slovenske statne organizacia =

no urcil by kto je za to zodpovedny, cize spravcu cesty, nebolo tam ani rychlostne obmedzenie ani rozbita cesta a oblubena fraza prisposobit rychlost stavu vozovky plati na mokru a zasnezenu cestu a nie ze je zrazu diera v ceste to nemas ako vediet dopredu, ale to ze prsi alebo snezi vidi kazdy a vsade.
erik131 napísal:
Netreba volat policiu (ak chces mozes), ale spravcu ciest a s nim zaznemenat stav vozovky, aby si mal dokaz, ze v tom case na tom mieste bol ten vymol.

Sprava ciest ma nastrarosti dialnice a cesty I.triedy, s nimi som najpr komunikoval, boli mili a ochotni, ale bohuzial toto bola cesta II.triedy ktoru ma nastarosti kraj

Zaslať odpoveď