|
 | | |
| Autor | Správa |
.:M@Rt!nKo:.
 Užívateľ
 Založený: 03.10.2007 Príspevky: 2010 Bydlisko: Prievidza
 | Zaslal: Ut 19.05.09 16:08 |   |
Trosku OT , akurat tu pri nasom dome dohasili tusim ze FOCUS to bol =D>.pekne horel , a potesil ma vybuch nadrze som si trosku na silvester zaspominal =D |
| |
  |
 |
MTK
 Užívateľ
 Založený: 01.10.2006 Príspevky: 2395 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Ut 19.05.09 16:24 |   |
nepotesil by ta velmi keby ti zacal horiet dom |
_________________ Intel Q6600, Nvidia MSI 8800 GTS 512 OC, A-data 4Gb DDR2 1066, WD 500GB, Asus P5E X38, Samsung 225 BW,
Intel Q6600, Nvidia Gigabyte 8800GTS 512, Kingston 4GB DDR2 1066, WD 500GB, Gigabyte EP35-DS4, Philips 170S | |
  |
 |
marzo
 Čestný člen
 Založený: 10.11.2005 Príspevky: 1404 Bydlisko: Banská Bystrica
 | Zaslal: Ut 19.05.09 16:36 |   |
| tlacitko Enter napísal: | | problem je skor ten, ze ten chlap s tym nic nespravi, on moze maximalne preposlat tvoj mail na vyssie miesta so slovami: "vidite, ja som vas ziadal o vyssi rozpocet" a riskovat ze sa pohada s nadriadenymi... hentak to tu bohuzial nefunguje ze niekomu napises ze je tam diera v ceste |
nic nespravy? ked ma niekto pod menom napisane "vedúci odd. dopravnej infraštruktúry" tak asi nema na starosti umyvanie okien na autobusoch. A inac o 2 dni neskor po mojom upozorneni ta diera bola zaplatana, cize urcite na to peniaze boli aj predtym.
| tlacitko Enter napísal: | | skor sa priklanam k nazoru ze pisat nieco do noveho casu je ubohost, ale to je uz ina tema | ubohost je povedat ze tak to na slovensku chodi a nerobit nic a nepovedat verejne ani svoj nazor
| tlacitko Enter napísal: | a ze si mal zavolat policiu - co by ti asi povedali? ze si mal prisposobit rychlost stavu vozovky - proste slovenske cesty a slovenske statne organizacia =  |
no urcil by kto je za to zodpovedny, cize spravcu cesty, nebolo tam ani rychlostne obmedzenie ani rozbita cesta a oblubena fraza prisposobit rychlost stavu vozovky plati na mokru a zasnezenu cestu a nie ze je zrazu diera v ceste to nemas ako vediet dopredu, ale to ze prsi alebo snezi vidi kazdy a vsade.
| erik131 napísal: | | Netreba volat policiu (ak chces mozes), ale spravcu ciest a s nim zaznemenat stav vozovky, aby si mal dokaz, ze v tom case na tom mieste bol ten vymol. |
Sprava ciest ma nastrarosti dialnice a cesty I.triedy, s nimi som najpr komunikoval, boli mili a ochotni, ale bohuzial toto bola cesta II.triedy ktoru ma nastarosti kraj |
_________________ Bezpodpisoid fórumový | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |