IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @148
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

Lacná registrácia domén

.sk , .cz , .eu a ďalších 50 koncoviek. Rýchla registrácia za skvelé ceny. www.exohosting.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Najobľúbenejší Magio Internet

Teraz získate na prvých 100 dní zadarmo. Zriadenie a modem zaplatíme za vás! Telekom.sk

Fotosúťaž Milujem svoju prácu

Zachyťte nevšedné chvíle zo života vašej kancelárie a hrajte o hodnotné ceny www.westendtower.sk

v akej banke si mám založiť účet- rada

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
TOMxEU
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.10.2006
Vek: 29

PríspevokZaslal: So 27.06.09 14:25Odpovedať s citátomNávrat hore

V mBank jednaju s kazdym rovnako, bohuzial aj pokial je treba vyriesit nejaky problem, maju proste dlhe vedenie a uz ich to stalo par bonitnych klientov.
Inak ja som s mBank spokojny, za rok a pol som na poplatkoch neminul ani cent a vyhovuje mi aj urok, ktory sa bezne ponuka na 2 rocnych terminakoch.
Jeden ucet mam na vybery z bankomatov a platby uctov, dalsi ucet mam na platby v obchodoch, dalsi ucet na net platby a k tomu jeden sporiaci ucet.
Pred tyzdnom som rusil v mBank 2 ucty a bola to 5 minutova zalezitost, stacilo odovzdat ziadost v mKiosku, pockat kym si ju skontroluje a hotovo.
Jednou z nevyhod a slubov mBank je zatial to, ze neumoznuje prijimat platby zo zahranicnych uctov, s vynimkou uctov vedenych v eurach.
Vklad penazi tiez nemusi kazdemu vyhovovat, kedze sa to da len prevodom z uctu alebo vkladom vez postovu poukazku.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.07.2008

PríspevokZaslal: Po 29.06.09 16:50Odpovedať s citátomNávrat hore

ok díky za rady, som rozhodnutý pre VUB-čku
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď