|
 | | |
| Autor | Správa |
TOMxEU
 Užívateľ
 Založený: 10.10.2006 Príspevky: 2582 Bydlisko: Trnava Vek: 29
 | Zaslal: So 27.06.09 14:25 |   |
V mBank jednaju s kazdym rovnako, bohuzial aj pokial je treba vyriesit nejaky problem, maju proste dlhe vedenie a uz ich to stalo par bonitnych klientov.
Inak ja som s mBank spokojny, za rok a pol som na poplatkoch neminul ani cent a vyhovuje mi aj urok, ktory sa bezne ponuka na 2 rocnych terminakoch.
Jeden ucet mam na vybery z bankomatov a platby uctov, dalsi ucet mam na platby v obchodoch, dalsi ucet na net platby a k tomu jeden sporiaci ucet.
Pred tyzdnom som rusil v mBank 2 ucty a bola to 5 minutova zalezitost, stacilo odovzdat ziadost v mKiosku, pockat kym si ju skontroluje a hotovo.
Jednou z nevyhod a slubov mBank je zatial to, ze neumoznuje prijimat platby zo zahranicnych uctov, s vynimkou uctov vedenych v eurach.
Vklad penazi tiez nemusi kazdemu vyhovovat, kedze sa to da len prevodom z uctu alebo vkladom vez postovu poukazku. |
_________________ [ Acer E642 | CCleaner | Chrome | KC SUMo | Windows 8 ] ( DEP / NortonDNSB / SEHOP / UAC / WiFiRouter ) | |
   |
 |
serious666
 Užívateľ
 Založený: 12.07.2008 Príspevky: 51 Bydlisko: Borský Mikuláš
 | Zaslal: Po 29.06.09 16:50 |   |
ok díky za rady, som rozhodnutý pre VUB-čku |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |