|
 | | |
| Autor | Správa |
tmt905
 Užívateľ
 Založený: 12.01.2010 Príspevky: 129 Bydlisko: Košúty,okres Galanta
 | Zaslal: Po 01.02.10 15:44 |   |
Ahoj!
Nevedel by mi niekto najst tento film,bol by som velmi rad,keby mi niekto nasiel.......vopred diky za pomoc!!!.........CZ/SK dabing
Info o tom:Útek zo Sibíri
Originálny názov: The Ice Runner
(farebný dobrodružný film, Spojené štáty americké, 1993, 110 minút)
Popis:
Špión CIA Jeff West (Edward Albert) pôsobí v Sovietskom zväze v období glasnosti, ale KGB ho odhalí. Uznajú ho vinným a odsúdia na dlhoročné nútené práce v sibírskom gulagu. Cestou do gulagu sa mu však podarí získať identitu mŕtveho zlodeja, ktorého posielali do oveľa ľahšieho pracovného tábora.
West sa za neho zamaskuje a v tábore sa snaží získať čo najviac informácií, aby sa pripravil na útek. Podozrievavý veliteľ tábora Koľja (Jevgenij Lazarev) niečo šípi, a tak pošle po zlodejovu manželku Lenu (Oľga Kaboová).
Tá Američana neprezradí, lebo sa do neho zaľúbi na prvý pohľad. Keď však Koľja zistí, že má v tábore skutočného amerického špióna, chce ho popraviť, hoci ruská vláda práve v tom čase omilostila všetkých politických väzňov. Boj na život a na smrť sa začína.
Réžia: Barry Samson
Herci: Edward Albert (Jeffrey West), Olga Kabo (Lena), Victor Wong (Fyodor), Jevgenij Lazarev (Kolya), Basil Hoffman (J.C. Kruck)
Kamera: Brian Capener
Hudba: Emilio Kauderer
Scenár: Clifford Coleman, Joshua Stallings, Joyce Warren
Produkcia: Jeffrey M. Sneller |
| |
   |
 |
eXistenZ
 Administrátor
 Založený: 13.10.2006 Príspevky: 12008 Bydlisko: Bratislava Vek: 22
 | Zaslal: Po 01.02.10 15:53 |   |
nie  |
_________________ Intel Core i5 2500k @ 4,5GHz + CM Hyper 212+ & TY140 | Corsair 2x4GB 1600MHz DDR3 | ASUS EAH 6950 2GB @ 6970 MOD @ 980/5900 + Prolimatech MK-13 & 2x Fractal 12cm | WD Caviar Blue 640GB | Fortron Black Power + MAGMA fan | DELL U2412M 24" 1920x1200 IPS | Logitech G11 Keyboard | A4Tech X750BK | Samsung Galaxy R i9103 | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |