IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @144
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Mechanické zabezpečenie

Trezory, bezp. dvere, zámky, fólie. Kompletné mechanické zabezpečenie. www.eurosafe.sk

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Vyhraj Lego Duplo každý deň

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte! Je to tak jednoduché! www.duplo.lego.com

Magio Internet od Telekomu

Najobľúbenejší internet teraz prvých 100 dní zadarmo + za modem neplatíte! Telekom.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

USB Ventilator

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
aikon
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.06.2008

PríspevokZaslal: Po 05.01.09 11:48Odpovedať s citátomNávrat hore

heh ja sin ti skusal spravit zo starej grafiky som zobral ventilator kedze mam novy PC a v elektronike som noob tak som zobral stary pc kde je zrdroj na 115V / 230V a co sa nestalo daval som kabel do zadu na elektrinu (zapojil som len PC chcel som vediet ci sa nieco nestane PC za 3000 mi bude menej luto ako za 25 000 ) mno a zapojim a asi sa mi pokazila poistka bo ked som to spravil 1x na inom PC (rodicaa ma skoro zabili to vbol pracovny ) tak vypadla aj elektrina tiu len tak akoze tak blisklo a secko islo len pc ne... a takze som to nikde nevyskusal keby niekto cem mozem hodit foto ako to vyzera

OS Windows 7 x64 | Case CoolerMaster ELITE 332 | PSU Fortron Blue Storm II 500W | MB GIGABYTE EP45-DS3P | CPU Procesor Intel® Core™2 Quad Q6600 BOX | RAM Kingston HyperX T1 kit 2x2GB - 1066Mhz | VGA GIGABYTE HD4850 512MB (256) aktiv 2xDVI DDR3 | HDD 750GB Samsung SpinPoint F1 32MB SATAII/300 3RZ | DVD LG HL-DT-ST DVD-RAM GH22LS30 | Monitor Samsung SyncMaster 2232BW 22"| Keyboard Logitech G15 - Old version | Mouse Logitech MX LASER | Phone Nokia 6300 + 128mb
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď