IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @144
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dane a účtovníctvo v praxi

Aktuálne odborné informácie pre daňových poradcov, účtovníkov, audítorov. www.daneauctovnictvo.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Faktúry pre živnostníkov

Nástroj pre malých podnikateľov na faktúry a účtovnú evidenciu (video). www.superfaktura.sk

OmegaMarine Forte

Eskimáci vedia, čo je zdravé Získajte balenie zadarmo www.naturamed.sk

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

USB TV karta

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
rado3105
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.11.2009

PríspevokZaslal: St 23.02.11 16:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Viete mi poradit nejaku overenu USB TV kartu, zatial sa mi pozdava tato:
http://www.alza.sk/televizne-karty/dvb-t-tunery/externe/usb/gigabyte-gt-u8300-d173734.htm
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
prkyyynko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.10.2007

PríspevokZaslal: Ne 27.02.11 20:46Odpovedať s citátomNávrat hore

hladaj, tu na fore je dost vela tem o TV kartach aj pre USB

Desktop - (MB) Asus M4A88T-V EVO/USB3 - (CPU) AMD Phenom II X4 960T 3.0GHz (unlockable to X6) + Gelid Tranquillo 120mm - (RAM) 2x2 GB DDR3 1600MHz A-Data Gamers Edition - (HDD) Western Digital WD500AAKS 500GB - (VGA) ATI Radeon Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 - (PSU) Seasonic S12II Bronze 520W - (Case) Corsair Carbide 500R arctic white + 2x120mm Enermax T.B.Silence - (DVD-RW) Asus DWR-2014S1T - (Sound) Asus Xonar DG 5.1 + Evolve Blues R222 2.0 - (Mouse) a4tech XL750BK - (Keyboard) logitech G11
Laptop - Asus N10j - (CPU) Intel Atom 270 1.6GHz - (RAM) 1GB - (VGA) NVidia GeForce 9300GS + USB ext. DVD-RW Asus
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Luigy88
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.09.2009

PríspevokZaslal: Pi 04.03.11 23:48Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja mam presno to co si nalinkoval , funguje mi to dobre , takze odporucam... avsak je to hybrid , ktory vyuzijes uz iba tento rok , takze si myslim ze je to zbytocne. DVBT čkove su uz aj o podstatne nizsiu sumu.....
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď