|
 | | |
| Autor | Správa |
peeto
 Užívateľ
 Založený: 22.04.2007 Príspevky: 32 Bydlisko: Komárno
 | Zaslal: Po 10.12.07 21:58 |   |
Zdravim chcem sa opytat ci sluchatka ktore pouzivaju rozhranie USB sa daju nejako prepojit so zvukovou kartou, kupil som si jedny a ked ich dam do usb portu naskoci mi to ako druha zvkovka aj v ovladani zvukov vo windowse
Ide oto ze mam zvukovku na ktorej mam napojenu audio sustavu a preto som nechcel pouzit jack konektory zo zvukovky ale usb rozhranie, ten rozdiel v zvuku v hrach je citelny a to ani nehovorim ze si neviem zapnut hw sounds, eax atd. je nejaky sposob ako pustit zvuk v tych sluchatkach cez zvukovku? myslel som si ze to bude obsahovat nejaky program kde to nakonfigurujem ale nemilo som sa prekvapil |
| |
  |
 |
nZL
 Užívateľ
 Založený: 12.10.2006 Príspevky: 2271 Bydlisko: Glasgow Vek: 20
 | Zaslal: Po 10.12.07 22:18 |   |
preto je to zapojene cez USB lebo to ma v sebe svoju vlastnu zvukovu kartu... |
_________________ “We're in a giant car heading towards a brick wall and everyones arguing over where they're going to sit.” -David Suzuki | |
    |
 |
Spirit
 Čestný člen
 Založený: 15.06.2005 Príspevky: 8245 Bydlisko: Košice Bydliště: Brno
 | Zaslal: Ut 11.12.07 15:38 |   |
..ktoru bez HW zakroku (odpojenie sluchadiel od vystupu sluchadloveho zosiku) neobides. |
_________________ Asus P5KC, E8400 @4.5GHz Thermaright Ultra 120 Extreme, 2x2GB Vitesta EE, Asus Matrix 4850 Accelero S1 + S12B FLX
AC Fusion 550R, Coolermaster Elite 330 + 2x S12B FLX, Razer Lachesis, Z-2300 | |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |