IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @143
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

USB pameťový čip

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Maťo911
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.08.2010

PríspevokZaslal: Po 27.09.10 14:27Odpovedať s citátomNávrat hore

Teoretická otázočka - ak by som z usb kľúča šetrne "vyrval" ten pamäťový čip a napchal tam kapacitne väčší, všetko popajkoval a tak išlo by to ??? ďíky.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Po 27.09.10 15:34Odpovedať s citátomNávrat hore

ako myslis toho svaba co je na dpske usb kluca?
to "setrne" nemas sancu v domacich podmienkach vybrat ten integrac ma velmi vela vyvodov a okrem toho nemuselo by sediet ani usporiadanie vyvodov noveho svaba, rozmery, riadiaca elektronika
takze vymena imho vobec nieje mozna akurat ryskujes ze to bude vsetko uplne nepouzitelne
btw. mal si niekedy usb kluc otvoreny?

Maťo911
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.08.2010

PríspevokZaslal: Po 27.09.10 18:55Odpovedať s citátomNávrat hore

@killer - moje prvé dve slová "Teoretická otázočka" - musím to ešte nejako zvlášť vysvetľovať ??? Ja som sa len tak pýtal lebo mi to už dlhšie kúta hlavou... a hej usbčko som otvorené mal už x-krát... áno tých nožičiek je tam veľa... myslím že na oboch stranách je ich spolu 54 alebo tak nejak ALE znova opakujem "Teoretická otázočka" Inak dík za odpoveď.

PC - GPU: GIGABYTE 460GTX 1GB, CPU: AMD Phenom II X4 965 Quad-Core on STOCK 3,4GHz, CPU Cooler: CoolerMaster Hyper 212+, MB: MSI 870A-G54, RAM: 4GB DDR3-1600MHz Kingston HyperX CL9, HDD: 1TB Samsung SpinPoint F3 + záložný WD 250GB, DVDRW/RAM Sony Optiac, CASE: COOLERMASTER Elite 332. USBčka - 8GB PQI U339 + 8GB Traxdata Micro USB + 4GB Patriot Signature Mini USB + 2GB PQI + 1GB KitKat + 512MB A-Data MyFlash PD2 + 128MB 1.1ka !!! USB Canyon Flash. Foto - Sony DSC W350 + 4GB SDHC Kingston Class 4 + 16GB SDHC A-Data Class 10, MP3/4 Player - 8GB Creative ZEN X-Fi2 + 8GB Kingston Micro SDHC, Phone - Sony Ericsson W100i
strapaty
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.09.2010

PríspevokZaslal: Ut 28.09.10 10:38Odpovedať s citátomNávrat hore

vypajkovat to ide(nesmies pouzi ale trafovu pajku ... najlepsie dve perove alebo teplovzusne pajky z regulovatelnou teplovou ..pripadne upravenu teplovzdusnu pistol) ale ako bolo sponemute riadiacia elektronika ta nepusti ... musel by si flasnut cip usb a to neviem ci ti to aj potom pojde<<<????
stanley
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.08.2009

PríspevokZaslal: So 02.10.10 18:30Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja si myslím, že by to mohlo fungovať, lebo radič by mal rozpoznať kapacitu toho modulu... Pamätám sa, že na iPod-och to fungovalo.

CPU: Intel C2D E8400 @ 4.05GHz 1.35V + Scythe Kabuto; MB: Gigabyte GA-965P-DS3 rev3.3; RAM: 4x1GB DDR2 @ 900MHz 1.9V, Dual-Channel; VGA: ASUS ENGTX460 1GB GDDR5 256bit 875/1750/3800MHz 1.025V; PSU: Fortron BlueStormII 500W; HDD: WD20EARS, 2TB; CASE: ZALMAN Z9 Plus; LCD: LG E2350T, 23";
erikoo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.02.2009

PríspevokZaslal: Ne 03.10.10 11:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Zisti o aký obvod sa jedná a možno by si mohol na internete nájsť jeho katalógový list (datasheet). Potom by si ho porovnal (Pin out a pod.) s obvodom, ktorým by si ten stávajúci chcel nahradiť.
Ak je človek zručný v elektronike, vie dobre ovládať mikropájku a kamaráti sa s technológiou SMT, možno by to šlo.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď