IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @140
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Problémy s nadváhou?

Zistite viac o dosiahnutí ľahšej a zdravšej hmotnosti. www.janinblog.com

Ako schudnúť 10 kg

Ktorý je najlepší spôsob chudnutia? Prečítajte si tipy na boj s nadváhou www.news2channel.net

Spoj pobočky videokonferenciou

Ušetri čas a cestovné náklady, komunikuj efektívne a lacno s HD obrazom na diaľku www.aver.sk

Schudla som 16kg za 4 týždne

Zvládla som to! Bez obmedzovanial a bez športovania. Prečítajte si môj príbeh. www.janinblog.com

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

USB/HDMI ---> VGA

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
kev_93
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.01.2012

PríspevokZaslal: Po 16.01.12 21:28Odpovedať s citátomNávrat hore

Pouzivam ultrabook Acer Aspire S3 a potrebujem ho prepojit s projektorom, ktory ma len VGA vstup. Ultrabook ma iba HDMI a USB konektor.

Vedeli by ste mi, prosim, poradit ako (prostrednictvom coho) sa tieto dve zariadenia daju prepojit, pripadne (kedze ultrabooky su celkom novinkou) ci len treba pockat, kym vyrobia nejaku redukciu.

Zistoval som si totiz, ci nieco podobne existuje, no v obchodoch o tom vedeli pomaly menej ako ja a dozvedel som sa len to, ze cez USB to nepojde (aj ked na internete som nasiel USB-VGA redukciu) a ze priama redukcia HDMI-VGA neexistuje. Poradili mi, ze mam pouzit 2 redukcie, a to: HDMI-DVI a DVI-VGA, co ale nepovazujem za najvhodnejsiu moznost (vzhladom na stratu kvality obrazu).

Vedeli by ste mi poradit, ci by mi spominana USB-VGA redukcia pomohla? A ak nie, na co sa potom tato redukcia pouziva?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Po 16.01.12 21:34Odpovedať s citátomNávrat hore

obycajna redukcia (pasivny prvok) nepomoze
kedze HDMI pouziva digitalny signal a D-SUB je analog
dve redukcie (HDMI->DVI->D-SUB) nepomozu, kedze redukcia DVI->D-SUB funguje len pri pouziti DVI-I alebo DVI-A koncovky, teda taka ktora obsahuje aj analogovu zlozku
bud pouzijes nejaky aktivny clen, prevodnik,...alebo sa skratka zmieris s tym, ze to prepojit cez HDMI nepojde
taketo prevodniky su ale o "par eur" drahsie a ani tam nieje zaruceny uplne bezstratovy prenos

kev_93
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.01.2012

PríspevokZaslal: Po 16.01.12 21:39Odpovedať s citátomNávrat hore

http://www.pc-komponenty.sk/?Mode=Sti&StiId=168090
cez nieco taketo by mi to slo?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď